Eram convins ca in film juca insusi Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, s-a prezentat, ieri, la Sectia a IV-a a Tribunalului Bucuresti, unde l-a actionat in judecata pe finantatorul FC Steaua Gigi Becali. Actrita ii cere

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, s-a prezentat, ieri, la Sectia a IV-a a Tribunalului Bucuresti, unde l-a actionat in judecata pe finantatorul FC Steaua Gigi Becali. Actrita ii cere lui Becali daune in valoare de doua miliarde de lei, intrucat, in campania electorala, Becali, in calitate de presedinte al Partidului Noua Generatie, a folosit, in videoclipul de promovare, imagini ale tatalui ei din filmul "Mihai Viteazul".
Becali nu s-a dezis nici de aceasta data si a declarat senin ca el nici macar nu stia cine joaca in rolul lui Mihai Viteazul. Ba, mai mult, el a spus ca a trait atat de intens acest film, incat era sigur ca a fost facut chiar la Calugareni in anul 1600 pe vremea lui Mihai Viteazul si de aceea a fost "foarte patruns" la vizionarea lui, dandu-i chiar lacrimile. Gigi Becali crede ca lupta in spiritul crestinesc si curajul lui Mihai Viteazul sunt calitati care i se potrivesc si lui. Intrebat daca are vreo banuiala ca Oana Pellea ar fi stiut dinainte de realizarea videoclipului, dar a asteptat difuzarea lui tocmai pentru a-i cere despagubiri, Becali nu a exclus aceasta varianta. "Am fost acasa la Sergiu Nicolaescu, care mi-a dat acordul sa folosesc imaginea lui Mihai Viteazul. Cred ca toti sunt in cardasie si se stia de videoclip", a spus Becali, care a adaugat ca nu ii va da nici un ban Oanei Pellea si a cerut, din nou, audierea regizorului Sergiu Nicolaescu. Becali sustine ca ar fi platit la "Sahia Film" pentru videoclip circa 1.000 de euro. Oana Pellea a spus in fata instantei ca tatal sau s-a decis sa faca acest film pentru ca un var de-al lui a murit pe front, iar de atunci si-a dorit sa joace rolul lui Mihai Viteazul.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite