Emisiunile toamnei pe micul ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În septembrie şi octombrie vedetele îndrăgite revin pe micul ecran Toamna aceasta este plină de surprize. Emisiuni noi, formate inedite şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei care

În septembrie şi octombrie vedetele îndrăgite revin pe micul ecran

Toamna aceasta este plină de surprize. Emisiuni noi, formate inedite şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei care vor să se uite la televizor.

La TVR 1 revine în grila de toamnă emisiunea "O dată-n viaţă", prezentată de Iuliana Tudor. Tot din octombrie, duminica, la TVR 1, se întoarce şi Dan Bittman cu "Dănutz SRL", iar sâmbăta, de la ora 14.20, Marina Almăşan prezintă un nou sezon al emisiunii "Ne vedem la TVR!".

Revine şi emisiunea "Descoperă Europa ta!", cu produse noi, marcă înregistrată din zonele României. Luni seară, o nouă producţie îşi va face loc în programul TVR - "Citeşte şi dă mai departe", cu Marius Chivu.

Teo revine la Prima

Prima TV pregăteşte noi sezoane din "Trăsniţi din NATO" şi "Schimb de mame". Pe 18 septembrie începe producţia "Cireaşa de pe tort".

O altă emisiune nouă este cea prezentată de Virgil Ianţu, "Calendarul anului". Desigur, urmează cel de-al treilea sezon din "Megastar", prezentat în continuare de Andreea Raicu. Deşi se vehicula că Teo pleacă spre alt trust, aceasta revine la Prima TV pentru un sezon nou "Teo Live".

Morar discută politică la Antena 1

"Champania electorală" este o emisiune nouă cu care Antena 1 îşi întâmpină telespectatorii. Prezentată de Mihai Morar, în emisiune vor participa oameni politici care vor avea ocazia să se prezinte şi altfel decât apar în viaţa politică. Aceasta are mai multe rubrici, menite să dezbată teme începând de la legile stupide existente până la promovarea brandurilor naţionale. "Din Dragoste" revine cu acelaşi prezentator, Mircea Radu.

Întâlnire Măruţă - Eric Braeden

În prima ediţie "Happy Hour" din toamnă, iubitorii serialului "Tânăr şi neliniştit" au ocazia să se întâlnească cu îndrăgitul Eric Braeden (interpretul lui Victor Newman) şi să afle informaţii în premieră despre unul dintre cele mai longevive seriale din lume.

De asemenea, tot în toamnă va reveni pe micile ecrane şi noul sezon al îndrăgitei emisiuni "Dansez pentru tine", prezentată de acelaşi Ştefan Bănică jr.

Geta Voinea şi Alina Profir se întorc la Euforia TV

La Euforia TV, din 15 septembrie, Geta Voinea revine cu un nou format "Geta Voinea Hair&Style". Emisiunea va fi difuzată live, de luni până vineri. În fiecare ediţie va exista o rubrică nouă, "Coaforul din cartierul meu".

De asemenea, din 20 septembrie revine şi emisiunea "Shoppingul, pasiunea mea", prezentată de Alina Profir.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite