Moldovan(PSD): Toată conducere PDL Bistrița Năsăud e vinovată în „Dosarul Șpăgilor“. PSD i-a reclamat de mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu (PDL), a primit „şpagă de câteva milioane de euro" doar de când este şeful acestei instituţii, notează Mediafax.

Emil Radu Moldovan a spus că toate aspectele care apar în dosarul procurorilor DNA referitor la Ioan Andreica - Liviu Rusu au fost semnalate încă din luna iunie 2008.

Citește aici declarațiile lui Ioan Oltean despre implicarea în „Dosarul Șpăgilor"

„Liviu Rusu nici nu se instalase bine la şefia Consiliului Judeţean că a şi început cu furturi, hoţii şi deturnare de fonduri. Corupţia, şpaga, furtul generalizat şi contractele clientelare nu mai sunt o excepţie în PDL, ci au devenit o regulă. Toată conducerea PDL din judeţ, începând cu Botiş, Andreica, Rusu, Iancu, în frunte cu liderul maxim Ioan Oltean sunt astăzi anchetaţi de DNA pentru mită, trafic de influenţă şi corupţie", a declarat Emil Radu Moldovan.

El a spus că acest dosar din Bistriţa-Năsăud este unul dintre "cele mai grave cazuri de corupţie" din România din ultimii ani.

Citește mai multe despre„ DOSARUL ȘPĂGILOR"

"Practic, vârful administrativ şi politic al conducerii unui judeţ este cercetat de DNA pentru corupţie. Cred că ar trebui demarate controale la toate instituţiile conduse de lideri ai PDL pentru că peste tot se întâmplă aceleaşi lucruri", a declarat Moldovan.

La rândul său, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, luni, că dosarul în care este acuzat de DNA este unul politic și că se încearcă distrugerea „imaginii deputatului Ioan Oltean".

„Bănuiesc atât surse din interiorul PDL, cât și din exterior", a declarat Ioan Oltean.

Numele deputatului Ioan Oltean apare în „Dosarul Șpăgilor", referatul întocmit pentru arestarea fostului secretar de stat Ioan Andreica, asociat cu soția lui Ioan Oltean.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite