Emil Boc: "Voi fi mândru să fiu primarul unui oraş de Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilului Emil Boc i-ar plăcea să fie primar al unui oraş de Liga Campionilor, dar e sigur că U Cluj îşi va apăra corect şansa. Ca măsură specială pentru meci, Emil Boc a dispus

Edilului Emil Boc i-ar plăcea să fie primar al unui oraş de Liga Campionilor, dar e sigur că U Cluj îşi va apăra corect şansa. Ca măsură specială pentru meci, Emil Boc a dispus interzicerea consumului şi a vânzării de băuturi alcoolice pe rază de un kilometru în jurul stadionului."

- Adevărul: Cu ce echipă ţineţi la meciul de mâine, având în vedere că Consiliul Local Cluj are acţiuni atât la Universitatea, cât şi la CFR?

- Emil Boc: Voi dori, în primul rând, să fie un spectacol sportiv. Vă asigur că Universitatea Cluj îşi va apăra corect şansa. Sper ca CFR-ul să îşi joace aşa cum vrea titlul de campioană, să câştige.

- Mergeţi la meci? Ce fular veţi purta dacă veţi fi pe stadion?

- Voi vedea cum mă simt şi, în funcţie de starea de sănătate, voi decide.

- Dacă CFR ajunge în Liga Campionilor, câţi bani vă gândiţi să alocaţi pentru susţinerea echipei?

- Nu am făcut un asemenea calcul. Ar fi o mândrie pentru oraş să avem o echipă în Liga Campionilor, cu condiţia să demonstreze acest lucru pe terenul de sport, şi nu în altă parte, cum a început să se obişnuiască prin România. Dacă CFR-ul va câştiga acest meci pe teren, evident, voi fi mândru să fiu primarul unui oraş de Liga Campionilor.

- Va contribui municipalitatea financiar la pregătirea stadionului din Gruia pentru meciurile din Liga Campionilor?

- Primăria va face un nou stadion, care să răspundă exigenţelor de Liga Campionilor. Evident, acest stadion nu va fi gata până în toamnă, dar vă asigur că obiectivul următorului mandat în materie de sport este un stadion de Liga Campionilor la Cluj.

Ce spun clujeni celebri

"Ţin dintotdeauna cu <> Cluj"

>> Am ţinut dintotdeauna cu echipa Universitatea Cluj.
În vremea când am fost primar, am propus Consiliului Local sprijin financiar egal pentru fiecare club. La meciul care va avea loc miercuri, ţin cu Universitatea, dar aş vrea ca titlul de campioană a României să fie câştigat de CFR.

Gheorghe Funar, senator PRM

"CFR să aducă titlul în provincie"

>> Eu ţin cu ambele echipe pentru că sunt clujean. Echipa Clujului era Universitatea, din copilărie am ţinut cu <> , dar acum e vorba de titlu. Am rămas cu această preferinţă pentru <> , dar între timp a crescut şi CFR. Fiind vorba de titlu, vreau să fie sus, dar vreau şi ca <> să nu părăsească Liga I. Doresc ca CFR să reuşească să fie campionii României şi să aducă titlul în provincie.
Florin Piersic, actor

"Vreau să fie meci egal"

>> Ţin cu Universitatea Cluj. De mic copil am fost fan al echipei de baschet a clubului. Este drept, nu
am avut timp să mă uit la meciurile echipei, ştiu însă poziţia "fruntaşă" pe care o ocupă în clasament. Mă deranjează că lumea îi consideră deja învinşi. Sper ca în ultimul moment să facă măcar un egal.

Călin Goia, solist Voltaj

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite