Ella de la Hypnose ia lecţii de yoga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partea brunetă a trupei Hypnose a găsit soluţia pentru pacea ei interioară: lecţiile de yoga. Ella a fost introdusă în tainele acestui "sport" în urmă cu mai bine de cinci ani.

Partea brunetă a trupei Hypnose a găsit soluţia pentru pacea ei interioară: lecţiile de yoga. Ella a fost introdusă în tainele acestui "sport" în urmă cu mai bine de cinci ani.

Iniţial, Ella s-a apucat de yoga pentru că şi-a dorit să găsească o metodă eficientă de relaxare. "Pur şi simplu am vrut să mă cunosc cu adevărat. Apoi, treptat, am descoperit cât de bine şi de împlinită mă simt după fiecare şedinţă", a mărturisit bruneta. Fireşte că nu a făcut acest lucru fără ca, în prealabil, să se documenteze: "Înainte de a lua hotărârea de a face yoga, am citit foarte mult ca să înţeleg de fapt despre ce este vorba. Apoi, pur şi simplu, am cunoscut pe cineva care chiar făcea yoga şi care mi-a îndrumat primii paşi".

Acum, Ella spune că se descurcă şi singură. Are CD-uri cu exerciţii care se pot face fără un îndrumător. Asta nu înseamnă că nu se mai duce şi la cursuri. "Mai merg şi la cabinetul unor prieteni unde îmbin câteodată yoga cu câte o şedinţă de reiki". Ce rost au toate astea? Ella spune că, acum, se cunoaşte mult mai bine, caută să se bucure de cele mai simple lucruri pe care i le oferă viaţa. Totodată, ea recunoaşte că este o persoană mult mai optimistă şi mai ales veselă.

Pe lângă yoga, Ella mai are o mare pasiune: motoarele. Pentru că vrea să-şi ia permis categorie A, bruneta s-a înscris la cursuri de şoferie. Ea visează să îşi cumpere un Yamaha R6. Dar, până atunci, Ella şi-a cumpărat o cască de motociclist pe care a dat 16 milioane de lei vechi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite