Elevii constănţeni au adunat gunoaiele şi în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două remorci cu deşeuri, însumând 20 de metri cubi de gunoaie, au fost adunate cu ajutorul elevilor constănţeni ai Colegiului Tehnic "Nicolae Titulescu". Acţiunea de ecologizare s-a

Două remorci cu deşeuri, însumând 20 de metri cubi de gunoaie, au fost adunate cu ajutorul elevilor constănţeni ai Colegiului Tehnic "Nicolae Titulescu".

Acţiunea de ecologizare s-a derulat în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. Au fost implicaţi aproximativ 60 de participanţi, între care şi câţiva angajaţi ai Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral şi reprezentanţi mass-media. S-au adunat toate deşeurile din zona Edighiol-Periboina, Grindul Chituc.

Participanţii s-au împărţit în trei echipe şi au adunat peturile din plastic şi alte deşeuri abandonate la voia întâmplării de turişti sau localnici.

Scopul acestei activităţi a fost acela de a proteja mediul înconjurător, dându-se un exemplu adulţilor necivilizaţi.

Acţiunea se înscrie în campania de informare privind Directiva-Cadru a Apei, a Uniunii Europene, demarată de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile şi este inclusă în programul naţional "Să păstrăm apele curate" al Administraţiei Naţionale Apele Române.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite