Elevii de-a VIII-a fericiţi că subiectele refăcute de la istorie au fost uşoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Suuper uşor", "Mai uşor de atât nu se putea", "Am crezut că nu o să trec examenul ăsta, dar se pare că e loc şi pentru mine în clasa a IX-a". Acestea au fost doar câteva dintre impresiile

"Suuper uşor", "Mai uşor de atât nu se putea", "Am crezut că nu o să trec examenul ăsta, dar se pare că e loc şi pentru mine în clasa a IX-a". Acestea au fost doar câteva dintre impresiile elevilor de clasa a VIII-a de la şcoala 45 "Titu Maiorescu" care au dat, ieri, testul la istorie.
Dacă unii nu îşi explicau gradul redus de dificultate a subiectelor, alţii susţineau că un rol important l-a avut şi intervenţia ziariştilor de la Adevărul. "Nu mă aşteptam să fie aşa uşoare. Cred că gestul colegilor dumneavoastră ne-a ajutat mult şi cred că ar trebui să le mulţumim pentru asta", ne-a spus Alina. "Dacă ziariştii nu ar fi făcut ce au făcut, ar fi fost cu siguranţă mai greu. Acum au schimbat subiectele şi, în grabă, le-au făcut mai uşoare, ceea ce ne-a prins foarte bine", ne-a zis Hanna. "Am avut noroc, dar cred că trebuie să le mulţumim ziariştilor, pentru că s-au schimbat subiectele, că repede au făcut unele mai uşoare", ne-a spus Andrei. Pe lângă copiii fericiţi, părinţii s-au bucurat şi ei. "Nu ştim cât a contat gestul ziaristului Pupăză, dar dacă a fost uşor la examen şi a fost din cauza lui, atunci nu rămâne decât ca sutele de copii care au dat testele la istorie să-i mulţumească". Unii părinţi, mai pesimişti, cred că situaţia se va repeta: "Voi le-aţi făcut bine, că aţi stricat aranjamentele unora, dar situaţia se va repeta, şi va rămâne cât va fi lumea, că aşa e la noi în România", ne-a spus dezamăgită o mămică. Ieri, a fost ultima zi a testelor naţionale. Pe 25 iunie se vor afişa rezultatele şi se vor putea depune contestaţii, urmând ca pe 29 iunie să se afişeze rezultatele finale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite