Elevi din Botoşani, snopiţi în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de clasa a patra, de la o şcoală specială pentru copiii cu handicap din Botoşani, a ajuns joi seară la spital, în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de tatăl unui coleg de

Un elev de clasa a patra, de la o şcoală specială pentru copiii cu handicap din Botoşani, a ajuns joi seară la spital, în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de tatăl unui coleg de şcoală. Corecţia a fost aplicată chiar pe holul şcolii, imediat după ce s-a sunat de pauză. A.I, de 14 ani, a avut o altercaţie cu un coleg cu deficienţe mintale. Acesta din urmă şi-a chemat tatăl la şcoală să îi aplice colegului o corecţie. Copilul a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu capul spart după ce tatăl bătăuş l-a dat cu capul de tocul uşii.

Taţi bătăuşi

Tot joi seară, o altă elevă de clasa a şasea, din localitatea Bobuleşti, a ajuns la spital cu leziuni multiple pe mâini şi picioare, după ce a fost bătută cu o centură cu bestialitate de propriul tată. C.N., de 12 ani, a plecat după ore în vizită la o colegă fără să îşi anunţe părinţii că va întârzia. Ajunsă acasă la miezul nopţii, copila a fost bătută cu centura până a leşinat. Colegii de clasă au observat a doua zi loviturile şi au anunţat conducerea şcolii, care a sesizat poliţiştii. Cazul este cercetat acum de Inspectoratul pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Autoritatea Tutelară Truşeşti. Tatăl bătăuş riscă să fie decăzut din drepturile părinteşti. Un alt copil, de 13 ani, din localitatea Orăşeni Deal, a fost internat joi, la Spitalul de Pediatrie, după ce a fost bătut de tatăl unui coleg. V.I. a fost acostat de I. Dumitru, de 38 de ani, care a început să îl lovească pe minor cu palmele peste cap. Motivul invocat de agresor a fost acela că victima i-ar fi stricat copilului său telefonul mobil.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite