Elevă bătută şi arsă cu ţigara de trei liceene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a şasea la Şcoala Generală nr. 156 din sectorul 6 al Capitalei, a fost bătută crunt de trei adolescente de 16 ani, de la Liceul "Elena Cuza".

O minoră în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a şasea la Şcoala Generală nr. 156 din sectorul 6 al Capitalei, a fost bătută crunt de trei adolescente de 16 ani, de la Liceul "Elena Cuza". Totul a fost filmat cu telefonul de un "martor" care a asistat la întreaga scenă. Potrivit Poliţiei Capitalei, altercaţia a avut loc luni, în jurul orei 12.00, pe strada Dealul Ţugulea din sectorul 6, lângă un punct termic. Minorele implicate au fost identificate, iar cercetările sunt continuate în acest caz de către Biroul de Investigaţii Criminale al Secţiei 21.

Andreea Dragomir, în vârstă de 16 ani, elevă a Liceului "Elena Cuza" din sectorul 6 al Capitalei, împreună cu sora sa geamănă, Alina Dragomir, şi colega lor, Sorina Dumitrescu, au dus-o pe Alexandra Pascalău în apropierea unui punct termic. Acolo, sub pretextul că fata ar fi vrut să îi ia prietenul, au tuns-o, i-au pus gumă în păr, iar Andreea Dragomir a ars-o cu ţigara pe obraz.

Văzându-se încolţită, Alexandra a suportat totul, fără să crâc nească, dar ajunsă acasă i-a povestit mamei sale, care a mers la Secţia 21 Poliţie şi a făcut o plângere. Cele trei eleve de la Liceul "Elena Cuza" sunt cercetate penal, în stare de libertate, pentru vătămare corporală gravă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite