Elena Băsescu l-a felicitat pe prințul Paul pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentara PDL Elena Băsescu a ținut să salute decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a recunoaște filiația legitimă a prințului Carol Mircea față de Carol al II-lea, felicitându-l pe prințul Paul printr-o postare pe Twitter.

"Prințul Paul a fost recunoscut legal membru al familiei regale. Felicitări!", a scris mezina familiei Băsescu pe Twitter. Între familia Lambrino și cea a președintelui există o relație mai specială: Traian și Maria Băsescu sunt nașii lui Carol Ferdinand, fiul prințului Paul și a prințesei Lia.

Prinţul Paul a câştigat procesul în care acesta cerea ca Regele Carol Mircea să fie recunoscut ca fiu legitim al Regelui Carol al II-lea, iar la rândul lui, principele să fie recunoscut ca nepot al Regelui Carol al II-lea. Magistraţii au luat această decizie ca urmare a hotărârii instanţei de la Lisabona, din 1955.

"Paul Lambrino nu aparţine Casei Regale şi nu are drept dinastic", a recţionat Regele Mihai la decizia magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citește și:

Prinţul Paul a câştigat procesul cu Casa Regală: din acest moment este recunoscut ca nepot al Regelui Mihai

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite