Elena Gheorghe, duet cu solistul preferat al lui Gică Hagi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desemnată ca fiind "cea mai buna voce a anului 2006" de către Radio România Actualităţi, Elena Gheorghe, fosta solistă a trupei Mandinga, îşi continuă cariera solo, dar, din motive

Desemnată ca fiind "cea mai buna voce a anului 2006" de către Radio România Actualităţi, Elena Gheorghe, fosta solistă a trupei Mandinga, îşi continuă cariera solo, dar, din motive sentimentale, acceptă şi duete….

Ea va lansa, la începutul lunii iunie, un material discografic împreună cu mama sa, solista de muzica populară Marioara Man Gheorghe. Ideea acestei colaborări s-a născut cu mult timp în urmă, însă din pricina programului ei încărcat, tânăra solistă a fost nevoită să tot amâne înregistrările: "Am cântat muzică populară împreună cu mama încă de la vârsta de 4 ani, alături de nume mari ale folclorului românesc. Acum a venit momentul să mă întorc la prima iubire şi abia aştept să îmbrac costumul naţional, aşa cum făceam când eram mică". Pentru că Elena, fiică de preot, este jumătate ardeleancă şi jumătate macedoneancă, ea va scoate şi un album de muzică macedoneană. Pe data de 17 martie a avut loc la M.A.I o "şuţată", petrecere tradiţională macedoneană, unde Elena a cântat împreună cu Gicu Coadă (foto), interpretul preferat al lui Gheorghe Hagi. Elena şi partenerul ei au avut un imens succes, ei reuşind să ridice în picioare aproape 300 de macedoneni prezenţi la eveniment.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite