Eleganţă supremă la nunta liderului de la Krypton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nunţile nu mai sunt ce au fost odată Cel puţin în privinţa toaletelor, acolo unde, din motive de modernism sau de buget, puţine doamne mai păstrează protocolul cerut de un asemenea

Nici nunţile nu mai sunt ce au fost odată Cel puţin în privinţa toaletelor, acolo unde, din motive de modernism sau de buget, puţine doamne mai păstrează protocolul cerut de un asemenea eveniment.
Excepţie de la tendinţele actuale face creatoarea de modă Elena Lăslean, designer al Casei Ellis, care s-a prezentat la nunta lui Eugen Mihăescu, liderul formaţiei Krypton, într-o ţinută superbă. Dacă rochia a fost creaţie proprie, pălăria Marzi a fost adusă din Italia. Eli a avut parte de nuntaşe care ar fi dat orice să o convingă să le vândă ţinuta ei pentru următoarele evenimente de acest gen şi rochia miresei, Melania, fostă Boriga, devenită acum Mihăescu, a fost extrem de admirată, fiind realizată (tot de Eli Lăslean) din organza şi brodată cu fir auriu şi perluţe. La cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sf. Ilie, preoţii, în pauzele lor scurte din timpul slujbei, studiau cu atenţie broderia superbă de pe rochia "roabei lui Dumnezeu, Melania". A urmat petrecerea tradiţională, care s-a ţinut la restaurantul artistului Marin Petrache Pechea, cel care, alături de fiica sa, a susţinut, în cinstea mirilor, un recital de excepţie.
Eugen Mihăescu se află la cea de-a treia încercare într-ale căsătoriei, din al doilea mariaj, cel cu ştirista Cătălină Mocanu (N24), având un băieţel, Andrei, în vârstă de aproape patru ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite