Electrica poate fi reclamată cu succes la Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele cărora li se alterează alimentele în frigider sau li se deteriorează electrocasnicele din cauza opririlor de curent pot reclama situaţia la Autoritatea Naţională pentru

Persoanele cărora li se alterează alimentele în frigider sau li se deteriorează electrocasnicele din cauza opririlor de curent pot reclama situaţia la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

În acest fel, păgubaşii pot obţine atât despăgubiri materiale, cât şi morale. "Dar dacă pagubele s-au produs în perioada în care era avertizarea cod roşu şi oprirea curentului era deja anunţată, posibilitatea despăgubirii este minimă, dat fiind faptul că este vorba de o situaţie de forţă majoră", atrage atenţia vicepreşedintele ANPC, Gheorghe Ciubotaru.

El precizează că au mai existat reclamaţii similare referitoare la activitatea Electrica şi în afara perioadelor de forţă majoră. "Toţi păgubaşii care au apelat la ANPC şi au făcut dovada că Electrica a fost de vină au avut câştig de cauză, recuperându-şi prejudiciul", a mai amintit oficialul ANPC.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite