„Egalitate în alegerile parlamentare din România” - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Spania publică rezultatele alegerilor parlamentare din România, precizând faptul că rezultatele nu s-au ştiut până la numărătoarea ultimului vot.

În zona industrială au loc mai multe furturi de motorină din rezervoarele camioanelor”, publică „Las Provincias”. În ultimele luni, în zona industrială „Fuente del Jarro” din Valencia, au fost înregistrate mai multe furturi. Infractorii sustrag motorina din rezervoarele camioanelor parcate în zonă. Zilele trecute, poliţia din Valencia a arestat un român pe care l-a surprins în timp ce încerca să fure, în nişte bidoane, motorina dintr-un camion.

Scor egal în alegerile parlamentare din România”, informează „El Pais”. Ziarul naţional spaniol publică în pagina de actualitate internaţională un articol în care analizează desfăşurarea alegerilor parlamentare din România, amintind faptul că rezultatele nu au fost clare până la numărarea ultimului vot.

Expoziţie despre cultura românească”, titrează revista „Este de Madrid”. În această săptămână, persoanele care vor trece prin oraşul Coslada, Madrid, vor avea ocazia să viziteze Expoziţia Pedagogică despre Cultura Românească. Primăria oraşului spaniol a organizat această expoziţie în incinta Institutului educaţional din la Cañada.

Fotbalistul Chivu se plânge de rasismul din Italia”, informează „EcoDiario”. Fotbalistul Cristian Chivu s-a plâns de atitudinea anti-români din Italia, într-un interviu acordat revistei „GQ”, care a apărut azi în chioşcurile italiene. El recunoaşte că a simţit pe pielea lui acest lucru, din cauza înjurăturilor care îi sunt adresate, meci de meci, din tribune.

Au fost arestaţi doi români în Villaverde (Madrid), pentru că au furat 5.040 de kilograme de cablu de cupru pentru a-l vinde la fier vechi”, scrie „EcoDiario”. Poliţia naţională din Madrid a arestat două persoane de naţionalitate română acuzate de furtul a 5.040 de kilograme de cupru. Acestea intenţionau să-l vândă la fier vechi. Hoţii au fost prinşi în timp ce schimbau o roată la camionul cu care se deplasau.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite