Educatoare băută în timpul serviciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O educatoare din judeţul Arad este acuzată că a agresat un copil de patru ani, după ce aceasta a consumat băuturi alcoolice. Incidentul a avut loc la grădiniţa din localitatea Zădăreni,

O educatoare din judeţul Arad este acuzată că a agresat un copil de patru ani, după ce aceasta a consumat băuturi alcoolice. Incidentul a avut loc la grădiniţa din localitatea Zădăreni, unde Cristina B., mama copilului agresat, a reclamat-o pe educatoarea Iulia V. la poliţie. "În urma testului cu alcoolscopul, s-a stabilit că educatoarea consumase băuturi alcoolice, deşi era în timpul programului de lucru cu copiii. Mama copilului agresat a fost direcţionată către medicul legist, pentru obţinerea unui certificat medico-legal, în baza căruia urmează să fie încadrată fapta educatoarei", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

Femeia le-a relatat poliţiştilor că micuţul i-a spus că a fost bătut de educatoare, iar pe corp şi pe braţe avea mai multe vânătăi. Pentru că a bănuit că angajata grădiniţei era băută în timpul serviciului, mama le-a cerut poliţiştilor locali să o testeze cu fiola.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad a convocat o şedinţă cu conducerea unităţii de învăţământ pentru joi dimineaţă, în cadrul căreia se vor stabili măsurile care vor fi luate împotriva educatoarei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite