Eduard Pană: „Aş lustrui şi patinele pentru Dinamo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De numele fostului secretar al federaţiei de specialitate se leagă cele mai mari succese din istoria hocheiului dinamovist. În cele trei decenii petrecute în tricoul alb-roşu ca jucător şi

De numele fostului secretar al federaţiei de specialitate se leagă cele mai mari succese din istoria hocheiului dinamovist.

În cele trei decenii petrecute în tricoul alb-roşu ca jucător şi apoi ca tehnician, Eduard Pană s-a identificat practic cu perioada de glorie a clubului.

“Am o relaţie specială cu Eduard Pană încă de pe vremea când eram ziarist şi mă ocupam mult de hochei. Dinamo a fost viaţa lui şi el nu ar putea lipsi de lângă noi. Vom încerca să valorificăm la maximum experienţa lui”, a precizat Marcel Popescu.

Foarte încântat de posibilitatea reînfiinţări secţiei de hochei, Eduard Pană a recunoscut că ar accepta cu mare plăcere orice post i s-ar propune.

“M-am îndepărtat în ultima perioadă puţin de hochei pentru că soţia mea este bolnavă, dar pentru Dinamo aş lustrui şi patinele. Important este ca Dinamo să redevină un nume important în hocheiul românesc”, a exultat Eduard Pană, care a marcat peste 600 de goluri în cele aproape 700 de selecţii ca jucător la echipa naţională.

Campioanele României

41 Steaua
10 SC Miercurea-Ciuc
8 Dinamo
5 Tenis Club
4 Juventus Bucureşti
3 Hochei Club Bucureşti
2 Telefon Club Bucureşti
2 RATA Târgu Mureş
1 Braşovia Braşov
1 Bragadiru Bucureşti
1 Dragoş Vodă Cernăuţi
1 Venus Bucureşti
1 Rapid
1 Ştiinţa Cluj

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite