Editorii Jurnalului TVR1 au fost "exilaţi" la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul interimar al ştirilor TVR, Mădălina Rădulescu, a transferat mai mulţi editori şi producători ai principalei emisiuni informative de la postul public, "Jurnalul" (ora 19.00), la alte

Directorul interimar al ştirilor TVR, Mădălina Rădulescu, a transferat mai mulţi editori şi producători ai principalei emisiuni informative de la postul public, "Jurnalul" (ora 19.00), la alte programe de ştiri.

Producătorul executiv Anca Lăzărescu, producătorul Ana Maria Panait şi editorul Liviu Popescu au fost mutaţi la Jurnalul de noapte al TVR1. Editorii Radu Gafta şi Nadina Dogioiu au fost mutaţi la Jurnalul regional de la TVR 2, în timp ce Adriana Gulea, la Jurnalul de la ora 14.

De asemenea, Doina Georgescu, producător al Jurnalului de noapte, a fost trimisă să lucreze la TVR 2, la Jurnalul regional. În locul acestora au fost aduşi Dorin Muntean (producător), care până în prezent s-a ocupat de "împachetarea" (packer) ştirilor, iar ca editori, Codruţa şi Cristian Marinescu, care se ocupau de Jurnalul regional.

Anunţul a fost făcut de Mădălina Rădulescu în şedinţa de sumar de ieri-dimineaţă a Departamentului de Ştiri, în absenţa Rodicăi Culcer, directorul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport şi şeful ei ierarhic. Culcer se afla la Amsterdam, într-o deplasare în interes de serviciu. Rodica Culcer a declarat pentru "Adevărul" că a aflat de aceste modificări de la alţi jurnalişti din presă care au contactat-o şi că se abţine de la comentarii până când va afla mai multe informaţii.

La rândul său, Mădălina Rădulescu a refuzat orice declaraţie. Ea a fost numită în această funcţie săptămâna trecută, de preşedintele TVR, Alexandru Sassu. Noul director interimar al Departamentului Ştiri lucrează din 2004 în TVR, ocupând până acum funcţia de redactor-şef al corespondenţilor. (Petre Barbu)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite