Ecologistii au vazut stele verzi dupa ce s-au batut pentru sediul partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politica in Romania face victime. Presedintia Partidului Ecologist, detinuta de Petre Lificiu, este contestata de Cornel Protopopescu. Interesele lor s-au ciocnit la propriu, joi seara, la sediul

Politica in Romania face victime. Presedintia Partidului Ecologist, detinuta de Petre Lificiu, este contestata de Cornel Protopopescu.
Interesele lor s-au ciocnit la propriu, joi seara, la sediul central al partidului, iar sase persoane au ajuns la spital. Lificiu ne-a declarat: "Era o intrunire a sefilor de filiale. La un moment dat, o ceata de batausi platiti de fostul presedinte Cornel Protopopescu a intrat in sala de sedinte, au incuiat usa, au tras jaluzelele si au inceput sa-i bata pe membrii partidului. Cornel Protopopescu nu mai este presedinte din iunie, cand a fost exclus din partid, dar are inca toate cheile de la sediu si tine ascunse actele", ne-a declarat Petre Lificiu. Partea acuzata de aceste incidente sustine, in schimb, ca Lificiu este cel care a ocupat sediul partidului pentru a treia oara. "El nu este nici macar membru al PER, pentru ca adeziunea i-a fost respinsa", ne-a declarat Cornel Protopopescu. Conflictul va ajunge, cel mai probabil, in justitie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite