EXCLUSIV Şefa Biroului de presă a PDL, Ada Meseşan, propusă pentru conducerea TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PDL o susţin pe Ada Meseşan, şefa Biroului de Presă al partidului, pentru conducerea postului public de televiziune.

Surse democrat-liberale au declarat pentru “Adevărul” că prima propunere discutată ieri-seară, în cadrul Biroului Permanent Naţional, a fost cea a senatorului Radu F. Alexandru, care a fost invitat la discuţii. Acesta a refuzat însă oferta, pe motiv că doreşte să îşi ducă la capăt mandatul de parlamentar.

PDL aşteaptă însă şi nominalizarea din partea preşedinţiei. Potrivit aceloraşi surse, este posibil ca persoana desemnată de Traian Băsescu să fie sprijinită pentru şefia TVR, situaţia în care Ada Meseşan se va mulţumi cu un loc de simplu membru al Cosniliului de Administraţie.

Liderii PDL au fost convocaţi ieri-seară într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional. După trei ore de discuţii cu uşile închise, preşedintele PDL Emil Boc a susţinut că singurul subiect pe agenda BPN a fost cel legat de minalizările pentru Consiliile de Administraţie ale SRTv şi SRR. Întrebat care ar fi propunerile PDL pentru cele două Consilii de Administraţie, Boc a spus: “Dimineaţă le aveţi pe tavă". Florin Călinescu, Rodica Culcer şi Cristian Hriţuc au fost numele vehiculate pentru un loc în CA al SRTV.

Pe de altă parte, Robert Turcescu a susţinut că şefia televiziunii publice va fi oferită consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. Acesta a negat sâmbătă că ar fi primit o astfel de ofertă din partea PDL.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite