EXCLUSIV - WESLEY LOPEZ: “Stau la plajă la 40 de grade Celsius”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wesley Lopez este în Brazilia într-o binemeritată vacanţă alături de famlia sa.

Atacantul Brazilian a lui FC Vaslui, Wesley Lopez vrea să ia  titlul în acest an cu trupa lui Marius Lăcătuş.

Cum este în vacanţă?
Super. Am înţeles că în România sunt minus 10  grade. Nu cred că rezistam. Aici, în Brazilia sunt 40 de grade Celsius şi mă simt în largul meu.

Mai merg şi la plajă cu soţia şi fiul meu, Iuri. Nu stăm mult petru că el are doar doi ani şi jumătate şi nu prea are voie să stea ore înir la soare. Acasă sunt cu fraţii, părinţii şi celelalte rude ale mele. Nu i-am mai văzut de mult ş întâlnirea a fost emoţionantă.

Ce le-ai spus despre România?
Că e frumos şi că joc la o echipă tare din liga naţională.

Ce cadouri le-ai făcut celor dragi?

Le-am adus la toţi câte o atenţie din România. La vară sper să le aduc mai multe. Poate chiar un trofeu.

Poate lua Vasluiul campionatul?
Vasluiul va lua în acest sezon un trofeu. Suntem în semifinalele Cupe României şi ar fi păcat să nu luăm acet trofeu. Anul trecut am fost la un pas de a juca finala, dar am fost scoşi din competiţie de arbitri. Suntem la câteva puncte de primul loc. Vasluiul nu se va da la o parte din lupta pentru titlu. Avem valoare de a câştiga campionatul. Am arătat asta până acum. Am pierdut prosteşte cu Steaua, iar cu Dinamo putem să câştigăm la două goluri diferenţă dacă eram mai atenţi. Am ratat mult şi a făcutdoar egal.

Adrian Porumboiu spune că eşti cel mai bun jucător din liga I. Cum comentezi?

Nu mă consider o vedetă. Am jucat pentru echipă, pentru imaginea fotbalului românesc. Vreau să demonstrez că nu suntem o echipă mică, ci una dornică de performanţe.

Visaţi la grupele Europa League?

De când am venit la Vaslui, i-am spus domnului Porumboiu că voi face totul ca echipa să aibă o evoluţie cât mai bună în campionat, să jucăm în UEFA. Am fost la un pas de a juca în grupele Ligii Europa, dar AEK Atena a fost mai bună. Sperăm la mai mult în viitoarea ediţie. Suntem pe drumul cel bun.


Cum crezi ca fi anul 2010 pentru Vaslui?
Sunt convins că Vasluiul va fi mult mai sus în 2010. Avem potenţial şi nu ne temem de nicio echipă din România. Vasluiul se va întări şi cu câţiva jucători şi va fi supriza plăcută a sezonului.

Dacă o să fim mai concentraţi şi vom avea o atitudine bună în joc, o să terminăm campionatul bine de tot. Vasluiul va deveni o echipă mare în România.

Sunt convins că vom reuşi mult mai mult în întrecerile europene. Ne gândim chiar şi la grupele din Liga Campionilor. Urziceniul ne-a arătat că se poate.


Celtic Glasgow oferă trei milioane de euro

Evoluţiile bune ale lui Wesley Lopez din liga I, dar şi din meciurile din cadrul preliminariilor Europa League au atras atenţia marilor cluburi din Europa.

"Adrian Poumboiu are o ofertă de trei milioane de euro pentru Wesley de la un club cu nume din Scoţia, dar nu cred că îi va da curs acesteia.

Nu cred că va pleca până în vară pentru că e vrea să ia campionatul cu Vaslui pentru a juca în Liga Campionilor.

Totul se va decide la vară în funcţie de locul pe care îl va ocupa în clasament Vasuiul", a spus un personaj din anturajul lui Adrian Porumboiu.

8
FC Vaslui este a opta echipă din cariera atacantului brazilian Wesley Lopes. El a mai jucat pentru Suwon (Coreea de Sud), Fortaleza (Brazilia), Penafiel (Portugalia), Deportivo Alaves (Spania), Vitoria Guimaraes (Portugalia), Grasshoper (Elveţia) şi Pacos Ferreira

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite