EXCLUSIV Liceele „Concord“, fabrici ilegale de diplome - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de români obţin anual diplome de liceu şi de bacalaureat în mod fraudulos, de la unităţile şcolare „Concord. Acestea încalcă toate regulile sistemului român de educaţie: licee fără sedii proprii, profesori plătiţi la negru şi elevi înscrişi oricând pe parcursul anului şcolar.

Totul este permis la liceele „Concord“ dacă plăteşti preţul corect. Dacă vom calcula doar taxa de şcolarizare de 400 de euro pe an percepută de liceele particulare „Concord“, pentru un număr neoficial de 7.000 de absolvenţi, vom obţine venituri anuale de 2,8 milioane de euro.

Iată ce servicii şcolare oferă liceele de aceşti bani: prezenţa la cursuri doar atunci când poate elevul, chiar dacă forma de învăţământ este la zi; elevii primesc rezolvările pentru lucrările de evaluare şi pentru subiectele de teză;  o diplomă de specializare plus cea de bacalaureat, acreditate de Ministerul Educaţiei.

Citiţi mâine, în ediţia print a ziarului Adevărul declaraţiile unui elev care povesteşte despre neregulile de la liceele Concord şi ce spune Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, despre acest subiect.

VIDEO reportaj cu camera ascunsă la secretariatul fabricii de diplome

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite