EVENIMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev din Olt a vandut droguri unui politist sub acoperire Un elev de la un liceu din Slatina este cercetat pentru detinere si vanzare de droguri, dupa ce a incercat sa vanda tigari cu marijuana in

Un elev din Olt a vandut droguri unui politist sub acoperire
Un elev de la un liceu din Slatina este cercetat pentru detinere si vanzare de droguri, dupa ce a incercat sa vanda tigari cu marijuana in barul din incinta unei benzinarii din oras. Tanarul, in varsta de 18 ani, a oferit spre vanzare unui politist sub acoperire 14 tigari cu marijuana, confectionate artizanal, contra sumei de 1,5 milioane lei. Din declaratiile politistilor reiese ca tanarul prins in flagrant nu "lucra" singur, ci facea parte dintr-un grup de patru adolescenti, colegi de liceu, care ofereau spre comercializare droguri.

Un calator s-a aruncat din tren de frica talharilor
Un barbat din Constanta s-a aruncat din trenul cu care intentiona sa ajunga in judetul Vrancea, de frica unei bande de hoti. Stoica Gandac, de 52 ani, se afla intr-un tren personal si intentiona sa ajunga in Vrancea, cand, la un moment dat, in compartimentul unde se instalase, au aparut mai multi indivizi, care au incercat sa-i ia bagajele. Barbatul a reusit sa iasa din compartiment si, de frica hotilor care se luasera pe urmele sale, s-a aruncat din tren, in dreptul localitatii brailene Traian-sat. El a fost gasit intre liniile de cale ferata de personalul de serviciu de la statia CF Traian-sat, care a sesizat politia si a chemat la fata locului o ambulanta. Barbatul a fost internat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis.

Hot prins in timp ce dormea in patul pagubitului
Un fost detinut va fi trimis inapoi la inchisoare, dupa ce a fost prins dormind in apartamentul pe care tocmai il jefuise. Astfel, in urma cu aproape doua saptamani, Parcalabu a aflat ca Mariana Jianu, in varsta de 52 de ani, este plecata din tara, iar in casa acesteia nu locuieste nimeni. Parcalabu a fortat unul din geamuri si a reusit sa intre in apartament unde a gasit dublura cheii de la intrare, precum si bunuri din comercializarea carora a facut rost de bani. Timp de cateva zile, infractorul a vandut bijuterii din aur, obiecte de imbracaminte, un televizor color si alte bunuri de uz casnic, creand un prejudiciu de peste 450 milioane de lei. In noaptea de 20 spre 21 iunie, Mariana Jianu a revenit acasa si, spre surprinderea sa, l-a gasit pe intrus dormind chiar in patul sau. Speriata, femeia a iesit din casa si a anuntat politia.

Pusca cu laser si amortizor pentru braconaj
In casa unui roman cu cetatenie franceza, politistii aradeni au gasit o pusca cu glont de calibrul 5,6 mm si 64 de cartuse, pentru care posesorul nu avea permis. Ioan J., din Chisineu Cris, judetul Arad, reusise sa introduca ilegal arma in tara acum doi ani, pe la Vama Varsand. Pusca era pregatita ca pentru trupele de comando, fiind prevazuta cu amortizor, dispozitiv laser pentru ochire si lanterna. In casa lui Ioan J. au mai fost gasite si doua pungi cu vanat. Din cerecetarile politiei a reiesit ca "Rambo" din Arad folosea pusca respectiva pentru braconaj. Carnea gasita la el acasa provenea din vanarea unui caprior pe raza Ocolului Silvic Chisineu Cris. Dosarul romano-francezului se afla acum pe masa procurorilor de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, Biroul Teritorial Arad.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite