EVENIMENTE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa o luna de sofat, o tanara a murit intr-un accident rutier O tanara din municipiul Satu Mare, care obtinuse permisul de conducere in urma cu o luna, a murit, dupa ce masina la volanul careia se

Dupa o luna de sofat, o tanara a murit intr-un accident rutier
O tanara din municipiul Satu Mare, care obtinuse permisul de conducere in urma cu o luna, a murit, dupa ce masina la volanul careia se afla a lovit trei autoturisme, intre care si unul al Politiei Rutiere Alba. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Valeria Cristina C. (28 de ani), de profesie medic, conducea un autoturism, marca Volkswagen, pe raza municipiului Sebes. Tanara, care obtinuse permisul de conducere la 5 mai, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de un autoturism marca Dacia, condus de Vasile G. (63 de ani), din comuna Pianu de Sus, judetul Alba, si a intrat in acesta. In urma impactului, masina condusa de tanara a patruns pe contrasens si a fost acrosata de un autocar, condus regulamentar de Gheorghe B. (33 de ani), din municipiul Sibiu, dupa care a fost proiectata intr-un autoturism Dacia Logan, echipaj al Serviciuliu Politiei Rutiere Alba, care era stationat intr-o parcare. Doctorita a murit pe loc, iar Vasile G. a suferit rani usoare.

Escroc - dat in urmarire generala
Politistii bucuresteni cer sprijinul populatiei in vederea prinderii unui urmarit general condamnat la 3 ani inchisoare pentru inselaciune. Nicolae-Mircea Zambra-Iosipescu este urmarit general in baza unui mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis la 6 aprilie 2005 de Judecatoria Ploiesti. Zambra-Isopescu, 31 de ani, in luna decembire 2000, a falsificat patru adeverinte salariale cu care s-a prezentat la Banca Comerciala "Ion Tiriac" solicitand doua credite de 52 milioane lei. Cu acestea, Zambra-Isopescu s-a dus la unul dintre magazinele Flanco de unde si-a cumparat mai multe bunuri electronice si electrocasnice. Persoanele care pot furniza informatii despre acesta sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 sau cea mai apropiata sectie de Politie.

Explozia unui tub de CO2 a lasat o femeie fara picioare
O tanara pitesteanca a ramas infirma pe viata, dupa ce un tub de CO2 folosit la instalatia tip dozator de desfacere a berii la halba a explodat retezandu-i ambele picioare. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, in urma exploziei izbucnite in incinta unui bar din Parcul Strand din Pitesti, Aurel-Alin A., 27 de ani, din Pitesti, barman, a suferit contuzii fara un grad mare de pericol, ramanand internat la Spitalul Judetean Arges Pitesti pentru observatii. Mihael S.M., 21 de ani, din Pitesti, a suferit "o amputatie traumatica a ambelor gambe" si a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti, pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul si a tragerii la raspundere a persoanelor vinovate.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite