EVENIMENTE...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineri injunghiati in plin centrul Capitalei Doi tineri bucuresteni au ajuns la spital dupa ce, incercand sa intervina intr-un scandal, au fost injunghiati. In urma cu doua nopti, Iulian Stefan

Tineri injunghiati in plin centrul Capitalei
Doi tineri bucuresteni au ajuns la spital dupa ce, incercand sa intervina intr-un scandal, au fost injunghiati. In urma cu doua nopti, Iulian Stefan Coaca, 34 de ani, si Florentin Mocanu, 31 de ani, aflandu-se in zona intersectiei Bulevardul Iuliu Maniu cu strada Valea Lunga, vazand un scandal intre doua grupuri, au coborat din masina personala pentru a le da o mana de ajutor. In timpul scandalului, unul dintre tineri, Iulian Neculai, 24 de ani, cunoscut cu antecedente penale, i-a injunghiat cu cutitul. Daca pe Florentin Mocanu l-a taiat pe fata, pe Iulian Stefan Coaca l-a injunghiat in torace punandu-i, astfel, viata in pericol. Agresorul a fost repede prins si retinut pentru tentativa de omor calificat.

Politisti bucuresteni morti intr-un accident rutier la Constanta
Politistii constanteni au avut, ieri, parte de o descoperire care i-a indoliat: victimele cumplitului accident rutier petrecut langa localitatea Castelu, de pe DN 22 C, la kilometrul 34 plus 600, erau doi colegi bucuresteni. Masina, o Dacia Logan, cu nr. GR 81 VVVV, era condusa de Lucian Marian Dobre, 24 de ani, de la Directia Migratii, cand s-a izbit violent de un copac de pe partea stanga a soselei. Coliziunea a fost atat de puternica, incat conducatorul auto a murit pe loc. N-a supravietuit nici Radu Octavian C. (24 ani) de la IGPR, care-l insotea pe Marian. In urma cercetarilor intreprinse s-a ajuns la concluzia ca tragicul accident s-a produs la ora 5 si 10 minute. Din cauza oboselii, politistul care se afla la volan a adormit pentru o clipa si a pierdut controlul volanului, astfel ca deznodamantul a fost fatal.

Accidente de circulatie grave produse pe DN 7, in Alba
Doua persoane au murit, iar alta a fost grav ranita, vineri, in urma a doua accidente de circulatie produse pe DN 7, intre localitatile Vintu de Jos si Sebes din judetul Alba. Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, primul accident a avut loc in cursul diminetii, cand doua autoutilitare, una tractata de cealalta, au intrat pe contrasens, intr-o curba, fiind lovite in plin de un TIR incarcat cu lazi de bere. In urma impactului, TIR-ul a fost proiectat pe calea ferata, iar incarcatura imprastiata pe carosabil, circulatia pe DN 7 si pe calea ferata fiind restrictionata cateva ore. Unul dintre pasagerii aflati in autoutilitara tractata a murit pe loc, iar soferul, Florin Barbu, in varsta de 22 de ani, a fost grav ranit. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean Alba, iar apoi a fost dus, cu un elicopter SMURD, la Targu Mures. Cel de-al doilea accident rutier s-a produs la o distanta de cativa kilometri de primul. Cornel Vajdea, in varsta de 22 de ani, a incercat sa traverseze soseaua spre un popas turistic din zona. Tanarul a fost lovit in plin de un autoturism la volanul caruia se afla un preot din Bucuresti. Cornel Vajdea a suferit rani multiple si a murit in drum spre spital.

O tanara a fost talharita noaptea, in Dragasani
Tanarul Iulian I., 21 de ani, se afla, in noaptea 8/9 iunie a.c., intr-un bar din Dragasani. Tot acolo se afla si o tanara, Gabriela T., pe care infractorul a urmarit-o la iesirea din local. Pe strada Decebal, infractorul s-a napustit asupra tinerei, i-a furat doua lantisoare de aur, un telefon mobil si 450.000 de lei. Politistii l-au depistat, l-au retinut si l-au prezentat instantei de judecata pentru a hotari daca este cazul sau nu sa fie arestat preventiv.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite