EVENIMENTE...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hot prins din intamplare de o patrula La sfarsitul saptamanii trecute, in zona de traversare a conductelor de transport produse petroliere de peste raul Ialomita, unde se intalnesc judetele Ialomita

Hot prins din intamplare de o patrula
La sfarsitul saptamanii trecute, in zona de traversare a conductelor de transport produse petroliere de peste raul Ialomita, unde se intalnesc judetele Ialomita si Braila, a fost zarit de patrula care executa traseul pentru paza si interventie un individ suspect. Interceptat si luat la bani marunti, acesta a spus ca se numeste Vasile Sorin Pletoianu, are 25 de ani si este din Vaslui. Dupa verificarile de rigoare, in momentul in care voiau sa-i dea drumul, deoarece nu figura in evidentele Politiei ca urmarit general, in sediul Politiei din Tandarei s-a prezentat C. Constantin, din localitate, care a reclamat ca i s-au furat mai multe pasari si cativa saci de ciment. Vazandu-l pe Pletoianu, pagubitul a sarit ca ars, spunand ca acesta a locuit la el cateva nopti si ca el este hotul. Luat la bani marunti, s-a aflat ca Pletoianu a savarsit furtul impreuna cu Toma Marin, din Tandarei. Toate bunurile furate au fost gasite la domiciliul lui Toma Marin si au fost restituite pagubitului.

Un tanar si-a atacat iubita cu o sabie Ninja
Un tanar din municipiul Rm. Valcea s-a intalnit cu prietena lui Oana, 15 ani, si dupa ce s-au plimbat a condus-o acasa. El a revenit, in jurul orei 23,30, sa o invite la un bar din cartierul Ostroveni. Pentru ca parintii n-au mai fost de acord s-o lase pe Oana la discoteca, tanarul Tiberiu B. infuriat s-a dus la masina, a luat doua sabii Ninja, precum si un pistol tip bricheta, pentru a-i forta pe parintii Oanei s-o lase cu el la bar. Familia Amarandi a sunat la politie pentru a evita un scandal iar politistii l-au potolit pe Tiberiu, acuzandu-l de detinere ilegala de arme albe.

Pensionar valutist pradat de hoti
Un pensionar, in varsta de 61 de ani, care se ocupa cu schimbul ilegal de valuta, a reclamat la politie ca a fost pradat de un hot. In timp ce batranul valutist se afla "la munca", pe o strada din Suceava, din spate, a venit in fuga o persoana necunoscuta care i-a smuls borseta cu 5.200 de euro, 8.107 dolari si 41.000.000 lei. Victima, impreuna cu doi taximetristi, a pornit in urmarirea hotului insa acesta a scapat dupa ce s-a folosit de un spray iritant-lacrimogen. Politistii au dispus masuri pentru identificarea suspectului si recuperarea prejudiciului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite