EVENIMENTE...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A incercat sa se spanzure, dar s-a rupt franghia Un barbat din Galati, muncitor pe platforma "Mittal Steel" Galati, a ajuns, luni, la Spitalul de Urgenta din localitate, dupa ce a incercat sa se

A incercat sa se spanzure, dar s-a rupt franghia
Un barbat din Galati, muncitor pe platforma "Mittal Steel" Galati, a ajuns, luni, la Spitalul de Urgenta din localitate, dupa ce a incercat sa se spanzure, dar tentativa de suicid a esuat, deoarece franghia s-a rupt, transmite corespondentul Rompres. Florin Murariu, de 27 ani, angajat al societatii Rentacar Galati, lucra la un punct de lucru de la Uzina Aglomerari Furnale 1, impreuna cu un coleg, la dezmembrarea unei masini de sudura. Tanarul si-a anuntat colegul ca pleaca sa-si cumpere ceva de mancare, dar a urcat pe o scara a unui furnal, la sase metri inaltime, unde a legat o franghie, pentru a se spanzura. In momentul in care a sarit de pe scara, franghia s-a rupt, iar barbatul a cazut in subsolul unui electrofiltru de desprafuire, aflat la doi metri adancime. Florin Murariu a ramas blocat in subsol, dar a avut puterea sa sune la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care a intervenit la fata locului, unde pompierii l-au scos la suprafata cu o targa mobila. Tanarul a fost transportat la spital cu multiple contuzii la coloana, membre si cap, dar viata lui, in mod miraculos, este in afara de orice pericol.

Un gardian si-a omorat concubina, apoi s-a sinucis
Un gardian si-a omorat concubina, i-a batut copilul, dupa care s-a spanzurat in podul casei in care locuiau, transmite corespondentul Rompres. Duminica seara, gardianul Nicoale But, 45 de ani, din Carei, i-a lovit pe concubina sa, Viorica, 37 de ani, si pe baiatul acesteia, Marcel Muresan, 16 ani, cu ciocanul in cap. Femeia a decedat pe loc, iar baiatul, care provine dintr-o casatorie anterioara a acesteia, se afla internat la Spitalul Judetean Maramures. Dupa comiterea acestor fapte, barbatul s-a spanzurat in podul locuintei. La locul crimei, anchetatorii au gasit un bilet al criminalului pe care scria: "Totul s-a intamplat din cauza lui Sorin din Franta. Mai multe va poate spune familia Mihali. Eu sunt in pod. Nicu". Din primele cercetari efectuate de politistii satmareni reiese ca acel Sorin care este mentionat in bilet este varul criminalului si ca i-a propus concubinei acestuia sa-l paraseasca, afland ca barbatul o bate.

Bacauani morti pe calea ferata
Doi morti pe calea ferata s-au inregistrat in ultimele 36 de ore pe teritoriul judetului Bacau. Un moment de neatentie i-a fost fatal, sambata noaptea, lui Mihai Coferetz, 56 de ani, din comuna Brusturoasa. Neasigurandu-se in momentul trecerii peste linii, a fost surprins de locomotiva marfarului nr. 4108 care circula de la Adjud la Ciceu. Barbatul a murit pe loc. Si Elena Toader, 59 de ani, din localitatea Cotofanesti, a fost ucisa de un tren in cursul serii de duminica, dar moartea sa, se pare, dupa primele cercetari, ca ar fi fost una voluntara. Femeia, spun anchetatorii, ''a mai avut o tentativa de sinucidere prin spanzurare, dar rudele au intervenit la timp". Calea de suicid aleasa, aruncarea in fata trenului, s-a dovedit a fi in consonanta cu dorinta sa morbida. Nimeni nu pare a sti insa de ce a dorit femeia sa moara.

Harghitean prins cand repara un Trabant pe care il furase pentru a ajunge acasa
Un barbat din municipiul Odorheiu Secuiesc a fost prins de politisti cand repara un Trabant pe care il furase din Miercurea Ciuc pentru a ajunge acasa, masina defectandu-se insa la scurt timp dupa ce a fost sustrasa. Biroul de Presa al IPJ Harghita a informat ca Politia Miercurea Ciuc a fost sesizata, cu o zi in urma, de un barbat din localitate, care reclama ca cineva i-a furat Trabantul parcat in fata blocului. B.F. (57 ani), din Odorheiu Secuiesc, a sustras masina in timpul noptii, intentionand sa se deplaseze cu ea pana acasa, dupa care sa o abandoneze. La scurt timp dupa ce a luat Trabantul, acesta s-a defectat, iar barbatul a fost prins de politisti tocmai cand incerca sa repare autoturismul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite