EVENIMENTE...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei membri ai unei familii din Hunedoara au sfarsit sub un TIR Trei membri ai unei familii, printre care si o femeie insarcinata in luna a saptea, au murit, iar o alta persoana este in stare foarte

Trei membri ai unei familii din Hunedoara au sfarsit sub un TIR
Trei membri ai unei familii, printre care si o femeie insarcinata in luna a saptea, au murit, iar o alta persoana este in stare foarte grava in urma unui accident rutier produs, duminica seara, pe DN 7, in dreptul localitatii hunedorene Simeria Veche. in accident si-au pierdut viata un politist in varsta de 29 de ani, din Deva, sotia acestuia, in varsta de 25 de ani, si tatal tanarului. Potrivit martorilor, tatal politistului, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, a pierdut controlul volanului, masina intrand pe contrasens, unde se apropia o coloana de TIR-uri. "Am vazut masina apropiindu-se de TIR. in ultimul moment, soferul a reusit sa evite impactul frontal, virand drepta. Dacia a iesit de pe carosabil, a derapat pe pietrisul de pe marginea soselei, apoi s-a izbit frontal de al doilea TIR din coloana", a declarat Francisc Kiss, sofer de TIR. in autoturismul Dacia se afla agentul Popa Adrian, de la Biroul de Ordine Publica Deva, impreuna cu familia, respectiv parintii si sotia sa, insarcinata in luna a saptea, care se intorceau de la plaja. in urma impactului violent, tatal si sotia politistului au murit pe loc. Agentul Popa Adrian si mama acestuia, care se aflau pe bancheta din spate, au fost transportati la Spitalul Judetean Hunedoara, in stare grava. Medicii nu au reusit sa-l salveze pe politist, care a murit la mai putin de o ora de la producerea accidentului. Mama agentului Popa este in stare grava, avand multiple fracturi. Potrivit comisarului-sef Marcel Zaharia, adjunct al sefului IPJ Hunedoara, soferul Daciei a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, masina invartindu-se de mai multe ori din cauze deocamdata necunoscute.

Un tanar care a luat o supradoza a fost dus la spital chiar de politisti
Un tanar a fost dus la spital chiar de politistii care il surprinsesera imediat dupa ce isi injectase o supradoza de heroina. Bogdan R., in varsta de 26 de ani, se afla intr-un apartament din sectorul 6 si era cunoscut ca fiind toxicoman inrait. Cand l-au gasit politistii, tanarul se afla la a patra doza si nimeni nu se putea intelege cu el. Vazand starea in care se afla, agentii de ordine publica de la Sectia 12 din Capitala l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenta "Floreasca", pentru acordarea de ingrijiri medicale. Aici, Bogdan a fost diagnosticat cu "heroinomanie, supradozaj heroina". In prezent, Bogdan R. este cercetat pentru detinere de droguri de mare risc in vederea consumului propriu.

"Ceasul Rau" de la nunta
Un autoturism Dacia, intesat cu nuntasi, printre care si mireasa, a fost lovit violent, duminica, la miezul noptii, de un taxi intr-o intersectie din municipiul Brasov. intamplator sau nu, locul accidentului se numeste Ceasul Rau, iar in urma impactului trei pasageri din Dacie au fost aruncati prin parbriz in afara masinii. Mai mult noroc au avut pasagerii din taxi, care au scapat doar cu o sperietura zdravana. Trei ambulante au acordat primul ajutor, sase persoane fiind transportate la Spitalul Judetean cu rani grave. Politistii au constatat ca vina o poarta suceveanul Constantin Sandru, soferul nuntas, care nu a acordat prioritate taximetristului. Din fericire, nu au existat victime omenesti, iar mireasa a scapat, ca prin miracol, fara nici o zgarietura. Intersectia de la Ceasul Rau este bine cunoscuta brasovenilor. Ciocnirile intre autovehicule sunt frecvente in aceasta zona, iar o data la doua luni aici au loc accidente foarte grave, ca urmare a nerespectarii Legii circulatiei.

Rata criminalitatii, in usoara scadere in judetul Arad
In prima jumatate a acestui an, in judetul Arad s-a inregistrat o rata a criminalitatii de 902 infractiuni la 100.000 de locuitori, cu trei la suta mai mica decat in aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit IPJ Arad, rata criminalitatii solutionate a fost de 513, cu 27 la suta mai mica decat perioada corespunzatoare a anului trecut. Criminalitatea de natura judiciara este data de cele 442 de infractiuni sesizate la 100.000 de locuitori, 155 infractiuni solutionate, respectiv 14 infractiuni savarsite cu violenta. In ceea ce priveste criminalitatea economico-financiara la 100.000 de locuitori, aceasta s-a materializat prin cele 225 de infractiuni sesizate, cu 17 mai putine decat in aceeasi perioada a anului 2004. Au fost solutionate 151 infractiuni, din care opt fiind cu prejudicii de peste doua miliarde de lei fiecare. "De mentionat ca, in judetul Arad, numarul politistilor la 100.000 de locuitori este de 200, fiecarui politist revenindu-i cate 500 de locuitori, cifra apropiata de cea de la nivelul national, de 487", a precizat subinspectorul Camelia Tuduce.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite