EURO 2008, rezervat la terase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 3000 de timişoreni sunt aşteptaţi sâmbătă, în Piaţa Unirii, la primul meci de la Campionatul European de Fotbal. Un ecran imens va fi montat astăzi în apropierea Domului

Cel puţin 3000 de timişoreni sunt aşteptaţi sâmbătă, în Piaţa Unirii, la primul meci de la Campionatul European de Fotbal. Un ecran imens va fi montat astăzi în apropierea Domului Catolic. Iniţial, preoţii catolici au refuzat amplasarea acelui ecran pentru că ar deranja oficierea slujbelor religioase.

În paralel, patronii teraselor din Piaţa Unirii se întrec în amplasarea de plasme, proiectoare şi ecrane care să ţină clienţii în centrul istoric. Mulţi microbişti au rezervat din timp mese la terasele din Piaţa Unirii. "Aşteptăm multă lume în această perioadă, aşa că ne-am gândit să aducem un ecran cu o pânză de trei metri pe care se vor proiecta meciurile. Vrem să avem un mediu plăcut şi condiţii cât mai bune", a declarat Ovidiu Cuc, fost fotbalist la Poli Timişoara, proprietarul uneia dintre terasele din Piaţa Unirii.

Patronii teraselor au luat legătura cu marile companii care livrează băuturi răcoritoare şi bere pentru ca acestea să vină cu promoţii speciale pentru microbişti. "Vrem să vedem ce promoţii au. Spre exemplu, am dori ca la livrarea unei beri, oamenii să primească un bilet pe care să scrie rezultatul meciului, toate se pun pe un poster, iar la final, cel care a nimerit scorul, să primească o minge, un suc sau o bere", a mai spus Cuc. Primul meci de la Euro 2008 are loc sâmbătă între Elveţia şi Croaţia.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite