Maria Marinescu a avut la nuntă artificii de 20.000 € - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre nunta Mariei Marinescu, aducerea în Marea Britanie a noului copil al Madonnei sau vacanţa de vară a lui Bănel Nicoliţă. Printre alte subiecte, Iubitul Deliei Matache a fost înjunghiat în club, iar Oprah e cea mai bună şefă din lume.


Maria Marinescu a avut la nuntă artificii de 20.000 €.

Maria Marinescu a avut parte de o nuntă ca în poveşti. După ce în urmă cu trei luni, creatoarea de modă s-a cununat civil cu Frank, un afacerist francez, sâmbătă, ea i-a jurat acestuia credinţă şi în faţa lui Dumnezeu, scrie Click. Slujba religioasă a avut loc în curtea Castelului Comtese du Barry, din Paris, acolo unde a avut loc şi petrecerea la care au participat 100 de persoane. Maria a purtat o rochie cu o trenă lungă de câţiva metri, ţinută de patru domnişoare.

Madonna a adus-o pe Mercy acasă. Diva de 50 de ani a reuşit în sfârşit să îşi vadă visul cu ochii. Madonna a reuşit să o aducă în Marea Britanie pe micuţa de patru ani, din Malawi, Mercy James. Conform Click, atât David Banda, cât şi Rocco şi Lourdes au fost mai mult decât bucuroşi să o vadă pe noua lor soră în casă. “După jumătate de an de luptă cu autorităţile din Malawi, suntem bucuroşi că am reuşit să îi oferim o viaţă mai bună micuţei Mercy”, a declarat avocatul cântăreţei.

Bănel, dragoste mare. Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţ, îşi petrece vacanţa de vară pe litoralul românesc, împreună cu iubita sa, Cristina. Sâmbătă, fotbalistul a fost surprins de reporterii Libertăţii la o terasă din preajma hotelului Iaki. Nicoliţă, însoţit de prietena sa şi de încă trei fete, şi-a făcut apariţia pe terasa By Tonic, din Mamaia. Imediat, privirile tutoror clienţilor restaurantului s-au aţintit asupra sa, însă nu au trecut neobservate nici fetele care îl însoţeau. După ce s-a salutat cu Silviu Bălace, ultima oară la FC Vaslui, aflat cu soţia şi copilul la o masă alăturată, Bănel Nicoliţă s-a aşezat sub o umbrelă cu “muzele” alături, potrivit Libertatea.

Iubitul Deliei, înjunghiat în club. Cântăreaţa Delia Matache şi iubitul ei, omul de afaceri Florin Moldoveanu, au fost agresaţi, sâmbătă dimineaţa, la ora 04.30, în parcarea clubului Bon-Ton de doi indivizi puşi pe scandal, care se certau cu toţi oamenii care treceau pe stradă la acea oră. Fără motiv, cei doi s-au luat de grupul Deliei, care era însoţită de mai mulţi prieteni, printre care şi Codin Maticiuc. Iubitul cântăreţei a intervenit, spunându-le să se poarte civilizat, dar cei doi nu l-au ascultat şi l-au atacat cu două macete, înjunghiindu-l în picior, scrie Cancan.

Oprah e cea mai bună şefă din lume
. Celebra prezentatoare tv Oprah Winfrey le-a făcut un cadou deosebit celor 200 de angajaţi ai săi. Vedeta le-a plătit acestora şi familiilor lor concediile constând într-o croazieră în Europa de 5.400 $ biletul. Angajaţii lui Oprah au desemnat-o cea mai bună şefă din lume, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite