Alexandra Dinu, dorită de Kanal D pentru 15.000 € - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dinu, dorită de Kanal D pentru 15.000 € - Revista presei mondene
Alexandra Dinu, dorită de Kanal D pentru 15.000 € - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre intenţia Alexandrei Dinu de a reveni pe micul ecran, decizia actriţei Demi Moore de a-şi scimba numele sau planurile de viitor ale Monicăi Columbeanu. Prinre alte subiecte, Oana Ionuţă a fost jefuită în avion, iar Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown.


Alexandra Dinu, dorită de Kanal D pentru 15.000 €.

Stabilită, de mai bine de cinci ani în Italia, unde şi-a încercat norocul ca actriţă, iată că fosta soţie a lui Adrian Mutu îşi doreşte să revină pe micul ecran, în România, scrie Click. După o pauză de televiziune de aproape un deceniu, Alexandra Dinu are mari şanse să devină amfitrioana unei emisiuni de divertisment de anvergură, ce va fi inclusă în grila de toamnă a postului Kanal D.

Demi Moore îşi schimbă numele. Cu prilejul împlinirii a patru ani de când sunt împreună, Demi Moore (48 de ani) i-a făcut un cadou cu totul special soţului ei, Ashton Kutcher (31 de ani): îi va purta în sfârşit numele de familie, potrivit Click. La începutul mariajului lor, vedeta a refuzat cu încăpăţânare să-şi schimbe numele. Deşi s-au spus multe răutăţi pe seama diferenţei mari de vârstă dintre ei, cei doi se bucură de o căsătorie fericită.

Monica îşi face echipă de manechine.
După ce şi-a făcut un nume ca manechin, Monica Columbeanu a trecut de cealaltă parte a baricadei şi mai nou intenţionează să-şi deschidă agenţie de fotomodele. Astfel, in fiecare marţi, până în septembrie, la Clubul Bonton by Marie Celeste, soţia lui Irinel Columbeanu va organiza castinguri unde sunt aşteptate fete care au peste 1,70 m înălţime, pentru a face parte din trupa ei de manechine care o vor însoţi la prezentările de modă unde va fi invitată, anunţă Libertatea.

Bebeluşa Oana, jefuită în avion.
Dansatoarea de la "Cronica cârcotaşilor" a avut parte de o dezamăgire cruntă la întoarcerea în ţară din Spania, fiind deposedată de portmoneu chiar de unul dintre pasagerii cu care a zburat într-o cursă low-cost. Oana Ioniţă, alias bebeluşa Oana de la "Cronica cârcotaşilor", s-a izbit din plin de România, după aproape doua luni petrecute la Ibiza, potrivit Cancan. Pe drum, în cursa low-cost Barcelona-Bucureşti, blondei i s-a furat portofelul, pe care îl aşezase în geantă sub scaunul din faţă.

Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown. Rihanna (21 de ani) s-a împăcat cu rapperul Chris Brown (20 de ani), la doar şase luni după ce acesta a snopit-o în bătaie. Potrivit revistei americane Star, bruneta şi-a petrecut, vineri, noaptea cu rapperul la hotelul Trump International din Manhattan, deşi acesta a primit ordin de restricţie şi nu are voie să se apropie de ea, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite