EBA, bijuterii de două miliarde- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre cum se pregăteşte Elena Băsescu de nuntă, despre Zina Dumitrescu, care a dispărut  din peisaj de când soţul ei a murit, sau povestea de viaţă a Marianei Roşca. Printre alte subiecte, probleme în căsnicia lui Dan Negru, iar Estella Narda şi Giovani Becali nu divorţează, cu toate că la Judecătoria sectorului 1 există o cerere de divorţ.

EBA, bijuterii de două miliarde. Se aud clopote de nuntă în familia Băsescu! Elena, mezina preşedintelui, s-a hotărât să-şi pună, în sfârşit, pirostriile. Cum era de aşteptat, Elena va avea parte de tot luxul în ziua cea mare. Pantofi lucraţi manual, broderii cu pietre preţioase şi diamante, acestea sunt doar câteva din ingredientele marelui eveniment al anului 2010, scrie Click!.

Mama Zina e captivă în casă? De trei luni, de când soţul ei a încetat din viaţă, în Germania, Mama Zina e de negăsit. Rodica Protasievici, prietena ei de suflet, îl acuză pe Cătălin, fiul Zinei, că nu o lasă să răspundă nici la telefon. Vecinii creatoarei sunt de aceeaşi părere. "Nu am mai văzut-o pe Zina de mult timp, cică stă numai în casă. Vă las să intraţi în scară, dar feriţi-vă de Cătălin, fiul ei, căci este periculos". Aceasta este replica cu care, reporterii Click! au fost întâmpinaţi de o pensionară ce locuieşte de mulţi ani pe aceeaşi scară cu celebra creatoare de modă.

Mariana Roşca: "Aşa am ajuns, din dansatoare, regină"
. Cea care a fost poreclită de presă "blonda lui Iri" are 29 de ani şi o viaţă de telenovelă, de care nu se simte deloc stânjenită. Se mişcă languros, ca o adevărată profesionistă, îmblânzind, parcă, bara de striptease. “Cu ce vrei să încep?”, întreabă Mariana, în timp ce-şi scoate, uşor, sutienul, demonstrând că, la zece ani de când făcea senzaţie prin cluburile de noapte din Bucureşti, nu şi-a pierdut deloc îndemânarea, scrie Libertatea.

Dezbinaţi de Google. De câteva zile, prezentatorul emisiunii "Te pui cu blondele?" nu mai are linişte acasă. Deoarece peste trei luni va da naştere primului ei copil, Codruţa, soţia vedetei, a decis să ia o serie de măsuri pentru a pregăti terenul. Iar prima se refera la Google, câinele familiei, pe care intenţionează să-l închidă într-un ţarc pentru a-i restricţiona accesul în preajma casei. Numai peste cadavrul lui Negru, poate. Ideea l-a înfuriat atât de tare încât, pentru a evita o ceartă cu soţia însărcinată, a plecat de acasă, nu înainte însă de a-i spune acesteia că nu are nicio şansă să-l închidă pe Google în ţarc, padoc sau orice alt fel de cuşcă, scrie Cancan.

Rămân căsătoriţi
. Anul trecut, Estella Narda Becali (51 de ani), soţia impresarului de fotbalişti Giovani Becali (56 de ani), depunea actele pentru divorţ, la Judecătoria sectorului 1, invocând lipsa repetată a soţului de la domiciliul conjugal. În luna decembrie a acestui an, procesul va fi anulat de Judecătorie, pe motiv de neprezentare a reclamantei. După ce a depus actele de divorţ, pe 28 martie 2008, Estella s-a împăcat cu Giovani, iar la primul termen, pe 16 aprilie, au absentat ambele părţi şi Judecătoria sectorului 1 a suspendat procesul. Săptămâna trecută, la un an şi opt luni de la depunerea actelor de divorţ, acţiunea intentată de columbianca Estella a reapărut pe rolul Judecătoriei, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite