Duran Duran este din nou pe val

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa britanică a terminat înregistrările pentru cel mai recent album, "Red Carpet Massacre", care va fi lansat în curând Noul material discografic îşi va surprinde fanii mai ales prin

Trupa britanică a terminat înregistrările pentru cel mai recent album, "Red Carpet Massacre", care va fi lansat în curând

Noul material discografic îşi va surprinde fanii mai ales prin faptul că muzica are un aer extrem de modern. Anul trecut, Duran Duran a plecat la New York şi, după o săptămână petrecută în studio, s-au reîntors în Marea Britanie pentru a finaliza albumul.

Excursia peste Ocean le-a adus trei featuringuri cu Timberland, Nate "Danja" Hills şi Justin Timberlake, unii dintre cei mai căutaţi artişti la ora actuală. În 2008, trupa va porni la drum într-un turneu de promovare al noului album, în cadrul căruia vor serba cei 30 de ani de activitate. Deşi au trecut atâţia ani peste Duran Duran, muzica lor rămâne tânără în atitudine şi sound.

Formaţia, care a vândut peste 70 milioane de albume în întreaga lume, a suferit numeroase schimbări de-a lungul anilor. În anul 2004, trupa s-a reunit în formula care a consacrat-o: Nick Rhodes, John Taylor, Roger Taylor, Andy Taylor, Simon LeBon. Duran Duran a concertat şi la Bucureşti, în toamna anului trecut, când a încântat publicul cu hituri de genul "Ordinary World", "Come Undone", "Sunrise", "Notorius", "Wild Boys" sau "What Happens Tomorrow".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite