Duminică plouă aproape în toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru acest weekend şi pentru ziua de luni, meteorologii prognozează o vreme caldă, cu temperaturi maxime între 15 şi 17 grade Celsius. Pentru astăzi se anunţă averse în vestul ţării

Pentru acest weekend şi pentru ziua de luni, meteorologii prognozează o vreme caldă, cu temperaturi maxime între 15 şi 17 grade Celsius. Pentru astăzi se anunţă averse în vestul ţării şi ploi slabe în Ardeal. Mâine, ploile vor cuprinde şi Moldova şi Muntenia, iar temperaturile vor scădea cu 2 grade. Pentru luni, condiţiile de ploaie se reduc foarte mult.

Cerul va fi parţial noros, iar în sudul ţării va fi ceaţă. Marţi vor reveni ploile, dar de miercuri soarele va ridica temperaturile până la 18 grade. Temperaturile minime nu vor scădea sub -5 grade. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii se aşteaptă ca procesul de încălzire uşoară să continue. Şi în Capitală, astăzi şi în următoarele două zile va fi o vreme de primăvară, cu temperaturi maxime de 12-16 grade. Condiţiile de ploaie se vor menţine, mai ales duminică. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa la 1-2 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite