Duduienii au vrut să-i dea ţeapă şi lui Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre membrii clanului Duduianu au încercat să-l păcălească, anul trecut, pe fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal, generalul Anghel Iordănescu (foto). Dumitru Nicolae, zis

Doi dintre membrii clanului Duduianu au încercat să-l păcălească, anul trecut, pe fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal, generalul Anghel Iordănescu (foto). Dumitru Nicolae, zis Amar, şi Reget Crăişor, zis Istronom, i-au propus lui Iordănescu, în luna aprilie a anului trecut, să achiziţioneze o casă din cartierul bucureştean Aviaţiei, contra sumei de 370.000 de euro. Fostul antrenor a fost convins să cumpere imobilul într-un timp foarte scurt, în schimb, interlopii au fost luaţi prin surprindere şi nu au avut timp să falsifice actele.

Iordănescu nu a căzut în plasa lor şi, sfătuit de un notar, a anunţat poliţia. Cei doi nu au mai fost de găsit. Alte şase persoane au fost şantajate de membrii celor două clanuri. 20 din cei 30 de membrii ai clanurilor Duduianu şi Caranii, reţinuţi vineri de poliţie, au primit mandate de arestare preventivă, de 29 de zile, pentru furt, şantaj şi violare de domiciliu. Ceilalţi 10 sunt cercetaţi în stare de libertate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite