Ducu Bertzi, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducu Bertzi va urca pe scena Naţionalului bucureştean, luni, 3 aprilie, pentru a susţine un concert extraordinar care îmbină muzica şi poezia. Evenimentul se va petrece la Sala Amfiteatru,

Ducu Bertzi va urca pe scena Naţionalului bucureştean, luni, 3 aprilie, pentru a susţine un concert extraordinar care îmbină muzica şi poezia. Evenimentul se va petrece la Sala Amfiteatru, începând cu ora 19:30, şi va marca începutul unei serii de spectacole total diferite faţă de show-urile actuale invadate de sunet şi lumină.
Sub titlul "Ducu Bertzi şi prietenii săi", artistul propune publicului o formulă simplă, dar care să permită o comunicare caldă între muzicieni şi spectatori. Va fi un concert acustic în care nu se vor regăsi decât vocea, chitara şi vioara, Ducu Bertzi urmând a fi acompaniat de Marius Baţu - chitară şi Mihai Neniţă - vioară.
Spectacolul se va bucura de participarea extraordinară a lui Florian Pittiş, care va cânta din piesele lui Bob Dylan, dar va şi recita poezii din literatura română şi universală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite