FOTOGALERIE Ducesa de Alba, mireasă în roz la 85 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducesa de Alba a Spaniei, rudă îndepărtată cu Winston Churchill şi cu prinţesa Diana a Marii Britanii, în vârstă de 85 de ani, şi Alfonso Diez Carabantes s-au căsătorit, ieri, în prezenţa a 30 de membri ai celor două familii şi a câtorva prieteni apropiaţi la Palatul Las Duenas din Sevilia.

Ducesa de Alba, posesoarea unei averi fabuloase, a semnat că renunţă la toate proprietăţile pentru a se putea căsători din dragoste, relatează presa spaniolă. Ea a făcut acest pas pentru a treia oară, de această dată cu un om din popor, fără rang, şi mai tânăr cu 24 de ani decât ea. Povestea de dragoste dintre Cayetana Fitz-James Stuart, ducesă de Alba, şi Alfonso Diez Carabantes, un funcţionar public în vârstă de 61 de ani, a captivat opinia publică.

FOTOGALERIE Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani I
Dă click pe fotografii pentru a vedea imaginea mărită


Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani



Motivul principal este acela că fiii din cele două căsătorii anterioare ale ducesei s-au opus mariajului, dar Cayetana i-a convins împărţindu-le averea şi castelele aflate în proprietatea sa, în valoare de 3,5 miliarde de euro. Zvonuri că cei doi se căsătoresc au apărut şi în 2008, dar nunta a avut loc abia acum. Astfel, cununia religioasă a fost oficiată de părintele Ignacio Jimenez Sanchez-Dalp, asistat de alţi doi preoţi.

Printre invitaţii de la ceremonia cu caracter intim se numără patru dintre cei şase fii ai ducesei, Carmen Tello, soţia toreadorului Curro Romero şi o bună prietenă a sa, care fost naşa acesteia, Maria de Hohenlohe, fosta soţie a lui Alfonso Martinez de Irujo, şi Francisco şi Cayetano Rivera.

După ceremonie, oaspeţii au fost invitaţi să deguste dintr-un meniu tradiţional spaniol cu fructe de mare, somon şi caviar. Rochia de mireasă a ducesei (de culoare roz-pal) a fost creată de spaniolii Victorio & Lucchino, iar pantofii de designerul Pilar Burgos. În timp ce Alfonso Diez a optat pentru o cravată clasică cu pete gri.

FOTOGALERIE Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani II
Dă click pe fotografii pentru a vedea imaginea mărită


Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani Ducesa de Alba a Spaniei, mireasă în roz la 85 de ani
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite