Dublu asasinat la Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bătrâni din Sighişoara, un fost pastor baptist şi soţia lui, au fost ucişi cu bestialitate în propria casă, cel mai probabil de hoţi.

O crimă oribilă a zguduit liniştea unui cartier din oraşul Sighişoara la sfârşitul săptămânii trecute.

Vasile Pintican, un fost pastor neoprotestant, şi soţia lui, Victoria, ambii trecuţi de vârsta de 70 de ani, au fost omorâţi cu bestialitate în casă în noaptea de vineri spre sâmbătă. Trupurile neînsufleţite au fost găsite duminică dimineaţa chiar de fiica lor.

Se presupune că asasinul a încercat să-i jefuiască, întrucât toate sertarele şi dulapurile erau răscolite în momentul în care au fost descoperite cadavrele. Pentru a-şi ascunde urmele, criminalul a dat drumul la gaze, în speranţa că locuinţa va sări în aer. Din fericire, nu s-a produs însă nicio explozie.

„Bărbatul este fost pastor baptist, ulterior pensionar. În imobilul respectiv s-au constatat urme de răvăşire, dar încă nu s-a stabilit dacă mobilul crimei a fost jaful", a declarat ieri Angela Barbu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Până în momentul de faţă, procurorii nu au o pistă clară în acest caz. Victimele au fost descoperite într-o baltă de sânge, moartea lor fiind deosebit de violentă.

Găsiţi după două zile

Faptul că bătrânii erau îmbrăcaţi în haine de lucru le indică anchetatorilor că evenimentul ar fi avut loc în urmă cu două zile.

Potrivit primelor cercetări, bătrânii aveau în casă o sumă mare de bani, deoarece se pregăteau să-şi renoveze locuinţa.

Familia lui Vasile Pintican, în vârstă de 77 de ani, era foarte bine văzută în comunitatea locală, moartea celor doi soţi fiind un adevărat şoc pentru vecini.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite