Drumuri blocate şi localităţi izolate din cauza topirii zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Precipitaţiile căzute în ultimele zile, dar şi topirea zăpezii, în alte zone, au blocat zeci de drumuri, izolând numeroase localităţi. În Suceava, circulaţia rutieră pe drumul european E

Precipitaţiile căzute în ultimele zile, dar şi topirea zăpezii, în alte zone, au blocat zeci de drumuri, izolând numeroase localităţi. În Suceava, circulaţia rutieră pe drumul european E 85 este blocată, în zona localităţii sucevene Cumpărătura.
Cinci localităţi din judeţul Vaslui sunt izolate de restul lumii din cauza unui drum judeţean blocat de noroaie şi ape. Un drum judeţean din Alba, care face legătura între oraşul Câmpeni şi comuna Sohodol, a fost rupt de o viitură. Circulaţia rutieră este blocată, începând de ieri de la prânz, în Pasul Tihuţa, pe DN 17, care face legătura între Transilvania şi Moldova, din cauza viscolului şi a ninsorii abundente. Cu toate că Iaşiul se află pe lista judeţelor avertizate, un control inopinat, declanşat de prefectură, i-a surprins pe edilii judeţului dormind liniştiţi la casele lor. Multe dintre sediile primăriilor erau închise, cheile fiind la edilii locali, dintre care unii locuiau la câţiva kilometri de localităţile ai căror administratori sunt. Primarii vor fi amendaţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite