Drujbişti şi măcelari pentru Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care vor să muncească în Spania se pot înscrie în banca de date a Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă (OMFM). Acţiunea are caracter permanent. Se pot înscrie persoanele

Persoanele care vor să muncească în Spania se pot înscrie în banca de date a Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă (OMFM). Acţiunea are caracter permanent. Se pot înscrie persoanele calificate în meseriile de drujbist în domeniul forestier, fasonator mecanic în domeniul forestier, măcelar-tranşator, ospătar, bucătar, tâmplar structuri metalice, fierar-betonist, dulgher, zidar, tinichigiu-vopsitor auto, autobuze şi camioane, mecanic autobuze şi camioane, mecanic utilaj greu şi mecanic hidraulic.
De asemenea, se mai pot înscrie cei calificaţi în meseriile de mecanic hidraulic, electromecanic autobuze şi camioane, electromecanic, instalator aer condiţionat, cazangiu, sudor argon şi CO2, electrician înaltă şi medie tensiune şi şofer tir internaţional. Mai multe informaţii puteţi găsi accesând adresa de internet a Oficiului, www.omfm.ro. În luna februarie, se pot înscrie în banca de date a OMFM femeile cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani care au experienţă în agricultură.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite