Droguri la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceste fotografii au fost făcute cu patru luni în urmă, când actriţa ieşea după prima internare la dezintoxicare şi afirma că este complet trează şi curată. Dar, la scurt timp de

Aceste fotografii au fost făcute cu patru luni în urmă, când actriţa ieşea după prima internare la dezintoxicare şi afirma că este complet trează şi curată.

Dar, la scurt timp de la afirmaţia ei, aceste fotografii demonstrează contrariul. Făcute cu doar câteva săptămâni înainte ca Lindsay să intre pentru a doua oară la dezintoxicare, imaginile o arată pe tânăra de 20 de ani în ipostaze greu de imaginat, cu un cuţit la gâtul unei prietene.

Amică ce, la rândul ei, îndreaptă arma albă către pieptul actriţei. Prietenii actriţei sunt de părere că pozele sunt extrem îngrijorătoare...

Actriţa Lindsay Lohan, surprinsă sub influenţa stupefiantelor


Acum, Lindsay este înapoi într-o clinică de dezintoxicare, în Malibu, după ce a fost prinsă conducând sub influenţa alcoolului şi a stupefiantelor.


Unul dintre pacienţii instituţiei a declarat presei că vedeta nu s-a putut opri din plâns în prima noapte de "detenţie".

Se pare că Lindsay a refuzat să respecte regulile clinicii şi că se poartă urât cu ceilalţi internaţi. Familia actriţei a plătit trei bodyguarzi care să o supravegheze. Clinica e aceeaşi în care a stat recent şi Britney Spears.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite