Driftul profesional se mută în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima demonstraţie de drift profesional din România, în cadrul căreia vor fi prezentate peste 100 de maşini tunate, are loc weekendul acesta la Bucureşti.

Românii au ocazia să se bucure, pentru prima oară anul acesta, de un festival de drift, „4tuning­FESTIVAL”, care combină expoziţiile de maşini tunate, demonstraţiile şi competiţiile de profil.

Cu aeastă ocazie, la Rom­expo, peste 50 de firme expozante vor prezenta peste 120 de maşini tunate, iar doritorii pot participa şi la work-shopul de aerografie, sustinut de şase aerografişti români dar şi la diverse alte evenimente şi concursuri. În plus, vor fi organizate competiţii de jocuri auto, tuning virtual 2D şi 3D şi un concurs de miss, iar câştigătorii vor fi premiaţi.

Prima demonstraţie de drift profesional din România va aduce pe pistele din Capitală mai mulţi piloţi europeni, câştigători ai etapelor internaţionale de drift, piloţi români de raliu, iar invitaţii speciali sunt celebrii drifteri de la King of Europe, care sunt şi partenerii acestui aveniment. Organizatorii au amenajat în cadrul Romexpo, cu această ocazie, o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, unde vor avea loc expoziţii indoor şi outdoor, plus încă 10.000 metri pătraţi pentru demonstraţii.

Programul acestui festival include Drift Series cu King of Europe, Târgul de tuning, 4TuningFESTIVAL, Campionatul Naţional de Car-Audio, Campionatul Naţional de Drift – finala pe 2008, 4Tuning Challenge, Airbrush, Cluburi şi maşini modificate şi multe alte evenimente.

Accesul în cadrul acestui eveniment se va face pe la intrările A şi B ale complexului Romexpo, între orele 10.00 şi 20.00, iar preţul unui bilet este de 15 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite