Dreptul la intimitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să fii vedetă nu e uşor. Da! E adevărat! Nu că aş fi încercat pe pielea mea, dar experienţa de lucru cu vedetelemi-a demonstrat-o. Persoanele publice nu au o viaţă uşoară. Mai ales

Să fii vedetă nu e uşor. Da! E adevărat! Nu că aş fi încercat pe pielea mea, dar experienţa de lucru cu vedetelemi-a demonstrat-o.

Persoanele publice nu au o viaţă uşoară. Mai ales cπnd vor să-şi păstreze secretele (uneori "foarte intime") de ochii curioşilor. Fanii vedetelor (fie că acestea din urmă îşi merită titulatura, fie că nu) înţeleg dreptul la intimitate al idolilor lor.

Asta e bine. Doar că, să fim sinceri, nu sunt atπt de "necăjite" vedetele. E drept că de multe ori trebuie să suporte curiozitatea presei, dar de aici şi pπnă la a se victimiza ar trebui să existe o distanţă mai mare. Mai nou, e o modă printre VIP-uri să se dea "lovite" de "neadevărurile" ce se publică despre ele, parcă voit.
Dar, să fim serioşi. Fum fără foc nu prea iese.

Ca să nu zic deloc. Mai sunt poate cazuri în care în urma unui "experiment" se mai întπmplă şi aşa, dar de cπte ori vedetele vor să ascundă ceva, zic: "A speculat presa". Şi asta nu e drept. Un sπmbure de adevăr există peste tot...

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite