Dramatic! O poliţistă trăieşte la cinci metri sub pământ, într-o boxă! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca urmare a veniturilor diminuate, poliţişti din mai multe oraşe ale ţării au anunţat proteste faţă de situaţia actuală, liderii de sindicate din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) declarând chiar că, începând de luni, îşi vor reduce activitatea cu 25%, nu vor mai scrie amenzi şi nici nu vor mai dirija circulaţia.

Situaţia unora dintre ei este disperată, iar reducerea veniturilor nu face decât să le complice mai mult existenţa. Antena 3 a prezentat cazul incredibil al unei poliţiste care, de şapte ani, trăieşte în boxa unui bloc de apartamente, la cinci metri sub pământ.

Pentru a-şi îmbunătăţi condiţiile, şi-a amenajat singură, în camera de 12 metri pătraţi, un pat, aşezat între cei doi pereţi strâmţi, un pat în care doarme, manâncă şi citeşte.

Mariana Ghigianu munceşte în poliţie de 8 ani. Este angajată a departamentului judiciar, la secţia 2 poliţie. Femeia nu plânge din cauza salariului mizer primit la ultima leafă, după cum spunea ea, şi nici din cauza faptului că trăieşte în beciul unui bloc, ci pentru că este călcată în picioare.

Din cauza datoriilor la bănci şi a constrângerilor bugetare cauzate de măsurile de austeritate, poliţiştii pregătesc un protest mai amplu decât toate celelalte de până acum.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite