"Dragostea rămâne"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra şi-a lansat materialul discografic în mijlocul fanilor, la magazinul Diverta din Plaza România În ciuda programului încărcat - repetiţii pentru emisiunea "Dansez pentru tine",

Andra şi-a lansat materialul discografic în mijlocul fanilor, la magazinul Diverta din Plaza România

În ciuda programului încărcat - repetiţii pentru emisiunea "Dansez pentru tine", apariţii în emisiunile tv şi concerte -, Andra a petrecut mai bine de două ore, miercuri seară, la Plaza România, cu ocazia lansării celui mai recent album, "Dragostea rămâne", editat de MediaPro Music.

Andra a oferit autografe, a împărţit zâmbete, îmbrăţişări şi a făcut fotografii cu toată lumea prezentă la eveniment. Întreaga sesiune de autografe s-a desfăşurat pe fundalul sonor al melodiilor incluse pe noul album.

"<> este este un album de 12 melodii, cântat cu mult drag, pentru cei care îmi ascultă muzica. Am colaborat cu mai mulţi compozitori: Adrian Cristescu, Silviu Păduraru, Marius Moga, trupa Chicanos, cu Nicolas - un interpret din Italia, cu trupa Simplu - melodia Dracula, My Love şi cu trupa Alb Negru - melodia Fierbinte", ne-a spus Andra.

Deşi nu s-a implicat în partea de compoziţie, solista nu exclude pe viitor această variantă. Piesele păstrează stilul pop dance cu care artista şi-a obişnuit publicul, la care se adaugă influenţe r&b şi raggaeton.

Proiect nou pentru scenă

Despre piesele interpretate, Andra ne-a spus: "Sunt melodii de dragoste, având în vedere că trec printr-o perioadă în care iubesc şi sunt iubită. Le dedic tuturor îndrăgostiţilor". Primul single extras de pe album, "Dragostea rămâne", care dă şi titlul acestuia, este deja o prezenţă obişnuită în playlisturile radiourilor, dar şi în cele ale televiziunilor muzicale.

În ceea ce priveşte viitoarele sale apariţii la concerte, Andra ne-a mărturisit că pregăteşte o nouă formulă: "Voi investi bani într-un proiect - îmi caut instrumentişti, baking vocals, dansatori, dj, mc. Pe data de 18 martie, o să fac un casting, încerc să fac o trupă de scenă cu care să mă prezint la toate evenimentele. Trebuie să găsesc oameni talentaţi care să fie alături de mine".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite