Dragostea pentru Opik a salvat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între ei e o diferenţă de 17 ani. Relaţia lor a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor, totodată a fost subiectul multor talkshow-uri şi a ocupat minute bune în jurnalele de ştiri...

Între ei e o diferenţă de 17 ani. Relaţia lor a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor, totodată a fost subiectul multor talkshow-uri şi a ocupat minute bune în jurnalele de ştiri... Au stârnit multe controverse atât în România, cât şi în Anglia. Cu toate astea, Gabriela Irimia şi Lembit Opik şi-au văzut în continuare de relaţia lor.

Gabriela Irimia, jumătatea trupei Cheeky Girls, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de parlamentarul britanic Lembit Opik.

S-au cunoscut anul trecut, în octombrie, la emisiunea "All Star Talent Show". La vremea respectivă, el avea o relaţie de patru ani cu o prezentatoare tv. Însă, după ce aceasta a rupt logodna, Opik şi Gabriela au făcut publică dragostea lor.

Mulţi au spus că românca a avut un motiv bine întemeiat să se agaţe de parlamentarul britanic: ea şi familia ei riscau să fie expulzate din Marea Britanie din cauză că nu le-a fost aprobată cererea de prelungire a vizei de şedere. În cele din urmă, problema lor a fost rezolvată, fireşte, nu fără a se face mare tam-tam vizavi de "intervenţia" lui Opik.

Mai nou, cuplul Gabriela-Opik va deveni subiectul unui reality-show. Atât surorile Irimia, cât şi mama lor, au acceptat să fie filmate zilnic, imaginile urmând a fi difuzate pe parcursul a zece episoade la televiziuni din Marea Britanie şi SUA. Filmările pentru reality-show au fost programate să înceapă în prima parte a lunii februarie.

Lembit Opik are 41 de ani. Este unul dintre cei mai extravaganţi politicieni britanici. Membru de seamă al Partidului Liberal Democrat, Optik provine dintr-o familie de refugiaţi estonieni şi, în 1997, a fost ales în Parlamentul Marii Britanii.

Gabriela Irimia are 24 de ani. Alături de sora ei, Monica, formează trupa Cheeky Girls şi locuiesc în Anglia din 2001

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite