Două destine se regăsesc peste ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există întâlniri cu oameni pe care-i cunoşti când nu te aştepţi şi care-ţi vor schimba viaţa pentru totdeauna. În cazul lui Charlie Babbitt (Tom Cruise) e vorba de fratele lui,

Există întâlniri cu oameni pe care-i cunoşti când nu te aştepţi şi care-ţi vor schimba viaţa pentru totdeauna.

În cazul lui Charlie Babbitt (Tom Cruise) e vorba de fratele lui, Raymond (Dustin Hoffman).

Charlie l-a uitat pe Raymond într-un sanatoriu, însă Raymond, cu mintea lui infantilă, îşi aminteşte totul. Cei doi se întâlnesc. Nu s-au văzut de mulţi ani, din copilărie, practic, şi deodată sunt pe drum, împreună. După ani de zile, Raymond iese pentru prima dată în lumea de afară, cea adevărată. Charlie, egoist şi independent, cel care n-a avut niciodată grijă de nimeni, trebuie să aibă acum grijă de fratele lui. Acesta a moştenit 3 milioane de dolari şi în naivitatea lui cronică nici măcar nu înţelege ce înseamnă cuvântul bani! Unul dintre "personajele" cele mai importante este Buick Roadmaster-ul decapotabil din "49, una dintre puţinele legături dintre fraţi: amândoi îşi amintesc cât de mult îl îngrijea tatăl lor.

O poveste în care trecutul şi viitorul se întâlnesc într-un prezent exasperant şi minunat, şi care prezintă puterea spiritului uman. Regizat de Barry Levinson, filmul a luat în 1989 patru premii Oscar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite