Două consorţii candidează pentru deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea ofertelor în cadrul licitaţiei pentru deszăpeziri şi întreţinerea pe timp de iarnă a avut loc abia ieri. "Comisia de evaluare analizează ofertele, urmând să anunţe un

Deschiderea ofertelor în cadrul licitaţiei pentru deszăpeziri şi întreţinerea pe timp de iarnă a avut loc abia ieri. "Comisia de evaluare analizează ofertele, urmând să anunţe un câştigător în cel mai scurt timp", a anunţat Ministerul Transporturilor.

Licitaţia a fost organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), în vederea atribuirii serviciilor de întreţinere pe timp de iarnă - până în martie 2008 - pe autostrăzile Bucureşti-Piteşti (A1) şi Bucureşti-Feteşti (A2).

La licitaţie au depus oferte două consorţii. Primul dintre acestea este format din Argecom Piteşti, Euroconstruct şi Dimar, care a înaintat o ofertă de 15,1 milioane de lei (4,3 milioane de euro). Al doilea consorţiu, format din PA&CO Internaţional şi Romprest, a depus o ofertă de 8,9 milioane de lei (2,5 milioane de euro). Plafonul maxim pentru atribuirea acestor lucrări a fost de 15,4 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 4,6 milioane de euro.

(Dan Străuţ)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite