Dosarul Becali - MApN se apropie de prescrierea faptelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul-şef al DNA, Daniel Morar, a declarat, ieri, la postul de radio BBC, că în dosarul în care este cercetat finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali (foto), şi

Procurorul-şef al DNA, Daniel Morar, a declarat, ieri, la postul de radio BBC, că în dosarul în care este cercetat finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali (foto), şi fostul ministru al apărării Victor Babiuc există riscul ca faptele să se prescrie. "Schimbul de terenuri dintre Ministerul Apărării şi Gigi Becali este un dosar vechi, noi de la DNA l-am primit recent, poate niciun an de zile. A fost la Secţia Parchetelor Militare foarte mult timp, fără să se lucreze aşa, şi acolo, aproape că există un risc de prescripţie", a explicat Daniel Morar.

Procurorul militar Dan Voinea a redeschis, în 16 mai 2006, dosarul schimbului de terenuri, din perioada 1995-1997, dintre George Becali şi MApN, apoi cazul a fost clasat prin scoaterea de sub urmărire penală a celor 11 persoane cercetate. În acest dosar, Gigi Becali era acuzat de complicitate la abuz în serviciu, iar fostul ministru al apărării Victor Babiuc şi alţi ofiţeri superiori erau acuzaţi de abuz în serviciu. (L. Năstase)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite