Dosarul "Bani pentru PSD Suceava" a ajuns la judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte executiv al PSD Suceava, Roman Stecyk, vicepreşedinte al Asociaţiei Alianţa pentru Democraţie din Bucovina şi consilier judeţean în cadrul CJ Suceava, a fost trimis în

Fostul preşedinte executiv al PSD Suceava, Roman Stecyk, vicepreşedinte al Asociaţiei Alianţa pentru Democraţie din Bucovina şi consilier judeţean în cadrul CJ Suceava, a fost trimis în judecată ieri de către procurorii anticorupţie. El este acuzat de folosirea influenţei în scopul obţinerii de bani pentru altul.

Alături de Stecyk a fost trimis în judecată pentru complicitate la aceeaşi infracţiune şi Petru Murariu, fost membru al Delegaţiei permanente a PSD Suceava şi trezorier al Asociaţiei Alianţa pentru Democraţie din Bucovina. Conform DNA, în perioada 2002 - 2006, Roman Stecyk, ajutat de Petru Murariu, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa cu scopul obţinerii pentru PSD Suceava de bani şi foloase necuvenite, în sumă totală de 988.698.285 lei vechi. Banii au fost primiţi din sponsorizări acordate de mai mulţi agenţi economici din judeţul Suceava.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite