Dosar penal pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele maşini implicate în accident vor fi expertizate
Ambele maşini implicate în accident vor fi expertizate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecăria Braşov au decis ieri începerea urmării penale împotriva lui Şerban Huidu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 „Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, la data de 16.10.2011, în timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul km. 149 din direcţia Predeal spre Braşov, aflat la volanul unui autoturism, învinuitul, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus", se menţionează în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La dosar au sosit şi rezultatele autopsiilor celor trei victime care arată că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, din cauza rupturilor de organe interne.

Copiii lui Huidu au leziuni uşoare

De asemenea, la dosar au fost depuse şi rapoartele de expertiză medico-legală întocmite pentru celelalte persoane implicate în accident, stabilindu-se că ambii copii ai familiei Huidu au suferit leziuni ce necesită pentru vindecare sub 10 zile de îngrijiri medicale (fapt ce nu atrage răspunderea  penală), iar celelalte două pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesită pentru vindecare sub 60 de zile de îngrijiri medicale, precizând că nu formulează plângere prealabilă.

Tot mai mulţi martori ai accidentului de la Timişul de Sus apar să-şi spună părerea în dosar. Până acum au fost audiate opt persoane în afară de membrii familiei Huidu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite